2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمعنن اگ سعی کنی رتبت بهتر میشه از اینی ک هست... حتی اگ پشت بمونی فرق میکنه ک با ۵چ هزار پشت بمونی ...

ها فقط میخوام امسال بخونم ک حداقل زیر ده بشم ک دیگه خیلی زشت نشه

چون میگذرد غمی نیست...
خودمم میدونم چقدر اشتباه کردم ک از برنامه ازمون حدا شدم ولی دیره :'(((((

ببین الان دیگه تو فرصت پشیمونی نداری فقط سعی کن توی این مدت دوباره جدی شروع کنی حتی اگه رشته مورد علاقتم قبول نشدی حداقل رتبت خوب باشه که انگیزه داشته باشی برای سال بعد 

خوشبحالت واقعا راحت شدی

همش ی ماه و نیم مونده دیگه توام راحت میشی ولی انقد ب پزشکی بها نده تو هررشته ای آدم میتونه موفق باشه اگرم دکتری خیلی برات مهمه خدای نکرده قبول نشدی برو دامپزشکی

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من ک ازمون نمیرم یعنی قبول نمیشم🤗

کسی همچین حرفی نزد .. من ترازارو میپرسم ک ب عنوان ی معیار بفهمم بچه ها در چ حدین... چن ساله تو مراکز مشاوره و انتخاب رشته هم بودم ی معیاری اومده دستم .. ولی ب شما هم پیشنهاد میکنم ۳ روزیکبار قلم چیو برین 

همش ی ماه و نیم مونده دیگه توام راحت میشی ولی انقد ب پزشکی بها نده تو هررشته ای آدم میتونه موفق باشه ...

منو با اقواممون مقایسه میکنن

خیلییییییاااااا خیییییییلی

چون میگذرد غمی نیست...
عه فکر میکردم فقط اینجا سنجش ب بدترین حالت ممکن برگزار میشه😂😂

نه بابا همه جا اینجوریه چون جامعه اماریش پایینه سطح سوالاتشم از قلمچی خیلی پایین تره فقط یه امید واهی به ادم میده من اخرین رتبه کشوری ازمون قلمچیم خیلی شبیه رتبه کنکورم بود 

کسی همچین حرفی نزد .. من ترازارو میپرسم ک ب عنوان ی معیار بفهمم بچه ها در چ حدین... چن ساله تو مراکز ...

من سوالات کنکور میزنم‌روزی یکی درصد گیری میکنم 

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥
من سوالات کنکور میزنم‌روزی یکی درصد گیری میکنم 

این خیلی اشتباهه من پارسال دقیقا همینکارو میکردم بعد میرفتم تو تخمین رتبه قلمچی کلی شاد میشدم :| اما رتبم خیلی فرق کرد

حتی نزدیک ب پزشکی هم نبود

چون میگذرد غمی نیست...
يه کم راهنمایی میکنید؟ چیکار کنم بیشتر تو این مدت؟

کتاب زرد عمومی و اختصاصی کانونو حتما کار کن جوری ک کاملا بلدش باشی خیلی مهمه هم با تیپ سوالا آشنا میشی هم حداقل ۳۰درصد ب هردرست اضافه میشه تضمینی الان ک فرصت کمهبیشتراز اینکه ساعت مطالعه مهم باشه مهم اینه ک بدونی چی بخونی ک ازش نتیجه بگیری من میانگین درصدای اختصاصیم۵۰ بود

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی