2777
2789
عنوان

فکر کنم بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم میتونین بزنین تو شکمم که همدردی کنم باهاتون 😂

وای نیا بین دخترا رفتارات دختر طور میشه.

ی دوس پسر داشتم در واقع رل بودیم

چنسال قبل این از بس دوربرش خواهر و خاله و دوس دختر داشته (دوست دختر داشته نه رل)

وقتی باهاش رل زدم مینشس با من غیبت میکرد رفتارای دخترونه نشون میداد حالم بهم خورد

به معنای واقعی نتونستم یذره هم تحملش کنم

یکم بین مردا باشید لطفا

اینجا روی شماها هم تاثیر میزاره

اطلاعات پزشکی دارم میخوام کمک کنم برا یکی از دوستان این کارو کردنشما وقیحی که اینو هم جنسیتی میکنی

دروغه

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

جدی 🤣🤣🤣فقط این سایت بازه از بیکاری میام 😂

بخدا اثر میزاره

فک میکنی میای دو کلوم حرف میزنی نظر میدی یا تایپیکارو میخونی روت اثر نمیده؟!!!!

اتفاقا خیلی راحت آدما اثر میگیرن توی ناخود آگاهاشون ثبت میشه یهو ی حرف از اینجا ثبت میشه تو مغزت

یجا بطور غیر ارادی ازش استفاده میکنی

ببین کی گفتم!

😂💁🏼♀️کاش خونتون نزدیک بود برات یه بسته میاوردم من یه بسته ۱۰ تایی میگیره برام مامانم 🤦🏼♀️تموم ش ...

مرسی مهربون🥲 دارم ولی خودم استفاده میکنم الان گفتی

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.