هر مااااااااه بخاطر درد پریود میمیرم به معنای واقعی به قدری دل و کمرم درد میگیرن که اصلا نگممممم وای همیششششه از سرکار نرفته برمیگردم حالت تهوع شدید اصلا افتضاح مسکن و کوفت و زهرمار هم اثری نداره 😭
این دفعه انگار درد نداشتم نمیدونم چرا البته خداروشکر😂
راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کیسه آب گرم بذار رو شکمت، هر ۶ ساعت قرص مفنامیک اسید بخور چیزایی که طبع سرد دارن نخور،سوپ بخور
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
اول برید دکتر سونو بدین بررسی کنه که مشکلی نداشته باشین
چقدر دیگه باید وقیح باشی بیای نظر بدی تو همچین تاپیک
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
من هم درد زیادی دارم و دقیقا مثل شما هستم از شیاف دیکلوفناک۱۰۰ استفاده میکنم و در عرض ۱ ساعت یا نیم ساعت حالم خوب میشه و انگار اصلا پریود نیستم🫡😂دوسداشتی بخر استفاده کن ولی زیاد مصرف نکن