2777
2789
عنوان

حامی فمنیسیم 🤍🤌🏻

487 بازدید | 38 پست

برای مخالفت با واژهی فمینیسم،

بهتر است ابتدا معنی دقیق آن را بدانیم.

«فمنیست: شخصی که به برابری اجتماعی، سیاسی و اقتصادی هر دو جنس معتقد است»

(از کتاب همه باید فمینیست باشیم، نوشتهی چیماناندا انگوزی آدیچی)

مبارزه با سکسیسم فقط در جهت زنان نیست. مبارزه با نقشهایی است که جای اینکه خود انتخابشان کنیم جامعه و فرهنگ از پیش آن را به ما تحمیل کنند. فقط چون زن یا مرد هستیم. برچسبهایی روی زنان و مردان هست که الزاما واقعیت ندارند. نیازی نیست ما این چرخه بیمار را بازتولید کنیم.

اگر زنی انتخاب کند که خانه دار یا شاغل باشد این انتخاب حق اوست و قابل احترام.

اگر مردی انتخاب کند وظیفه کار بیرون را داشته باشد این حق اوست.

«فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است»

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیر

بهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنید

یکم مطالعه براتون ضرر نداره🙄

من فمینیسم نیستم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیربهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنیدیکم مطالعه براتون ضر ...

نظرتون چیه که شما هم کمی مطالعه داشته باشید تا فرق فمنیسم و فمنسیت رو بدونید

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیربهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنیدیکم مطالعه براتون ضر ...

ما تو ایران هنوز توی حقوق اولیمون موندیم بعد تو نگران موج سوم چهارمی؟

حتی به ساحل نرسیدیم نمیخواد نگران موج باشی 😂

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

فمنیسم بدون توجه به تفاوت های شخصیتی و جنسیتی زن و مرد صرفا حکم میکنه که البته اگر توجهم بکنه قطعا انکارش میکنه چون بسیاروتعصبی شکل گرفته!هم چنین آدم هارو صرفا ربات هایی میبینه که برده نظام سرمایه داری هستن

شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیر بهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنید یکم مطالعه براتو ...

نمک خوردی نمکدان را شکستی😐 فک کردی کی باعث شد اجازه داشته باشی بری مدرسه بتونی این جمله رو بنویسی

من فمنیستم🤝🏻

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

جمله آخر امضات ضد فمنیستیه مگه مردانگی یاد دادن از زنانگی یاد دادن سرتره؟!

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏