2777
2789
عنوان

حامی فمنیسیم 🤍🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیر بهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنید یکم مطالعه براتو ...

عجب همون زندگی مرد سالاری دوست داری://

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

شماها مگه قرن 19 زندگی میکنید خیربهتر در باره موج سوم و چهارم فمنیسم مطالعه کنیدیکم مطالعه براتون ضر ...

وای این بنده خدا اصلا تفاوت فمنیسم و فمنیست نمیدونه به ما میگه قرن ۱۹😂😂

البته با این وضعیت اینترنت ما عصر حجریم عزیزم 😆

جمله آخر امضات ضد فمنیستیه مگه مردانگی یاد دادن از زنانگی یاد دادن سرتره؟!

موافقم نباید اینو میذاشت

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

مردانگی در لغت نامه های زمان قدیم معنای جوانمردی میداده یه زن هم میشه جونمرد باشه کلمه مرد اینجا به معنای جنسیت مرد نیست

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

عزیزم حالا که فمینیست هستی امضات رو تغییر بده

مردونگی یاد بدی؟

مردونگی یعنی چی اصلا؟

چه صفاتی رو به مردونگی ربط میدی ؟

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

فمنیسم بدون توجه به تفاوت های شخصیتی و جنسیتی زن و مرد صرفا حکم میکنه که البته اگر توجهم بکنه قطعا ا ...

اگه ناراحتت میکنه باید بگم که با افتخار بنده طرف دار نظام سرمایه داری هم هستم علاوه بر فمنیست 😍😍شما هم هر موقع ناراحت بودی جمع کن برو کره شمالی

حالا تاپیک بترکون😂😂

صرفا یه اصطلاح هست ! منظور اینه با اینکه دخترم در همون قدرت شجاعت و توانایی داره!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من نمیدونم چرا بعضی کاربرا انقدر اصرار دارن بگن کمتر از اقایونن🗿

خیلی سخته یه برده قانع کنی که برده نیست

تا قبل از فمینیسم حق جیب داشتن هم نداشتن

الان میان میگن من فمینیست نیستم

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
اگه ناراحتت میکنه باید بگم که با افتخار بنده طرف دار نظام سرمایه داری هم هستم علاوه بر فمنیست 😍😍شم ...

من ناراحت نیستم عزیزم و همیشه نظراتمو خیلی قاطع بیان میکنم و جلوی گفتن نظرات بقیه رو هم نمیگیرم!

خیلی سخته یه برده قانع کنی که برده نیست تا قبل از فمینیسم حق جیب داشتن هم نداشتن الان میان میگن ...

چون تو یه محیط الوده به زن ستیزی بزرگ شدن

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین