2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من چیزای مضر نمیخوردم سه ماه اول63 کیلو بودم بعدش بصورت صعودی شدم86ک دکترم هی هشدار میداد اما دست خودم نبود والا دستمونم تنگ بود همچین خورد و خوراکیم نداشتم خونمم ط سوم بود بدون آسانسور اما قد فیل شده بودم آخرشم اورژانسی شد زایمانم سر37 هفته

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

زیاد پاهات آویزون نباشه ، موقعی که دراز میکشی یه بالشت بذار زیر پاهات یه کم بیاد بالا ، وقتهایی که داری کارهای ایستادنی انجام میدی مثل ظرف شستن و غذا پختن و اینا یه چهارپایه بذار زیر پاهات هی پاهات رو روش جا به جا کن ، نمکم خیلی کم بخور

والا من چیزای مضر نمیخوردم سه ماه اول63 کیلو بودم بعدش بصورت صعودی شدم86ک دکترم هی هشدار میداد اما د ...

جدی ؟؟ فشارت بالا نبود ؟ منم قبل بارداری ۵۹ بودم الان تو هفته ۲۳شدم ۷۱ دکتر میگفت رعایت کنم من زود زود گرسنم میشه مولتی ویتامین هم نمیخوردم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

نمک نخور اصلا،فشار خونتو مرتب چک کن،ورم نباید به انگشت برسه که حلقه ازدواجتون تنگ بشه،و نباید گوده گذار باشه،یعنی اگه فشارش بدی برنگرده سر جاش خوب نیست

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
جدی ؟؟ فشارت بالا نبود ؟ منم قبل بارداری ۵۹ بودم الان تو هفته ۲۳شدم ۷۱ دکتر میگفت رعایت کنم من زود ز ...

فشارم هفته 37رفته بود رو15 اصلا نمیدونستم رفته بودم برا کنترل دکتر گفت باید اورژانسی بستری بشی

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

فشارم هفته 37رفته بود رو15 اصلا نمیدونستم رفته بودم برا کنترل دکتر گفت باید اورژانسی بستری بشی

عزیزم نی نی دختر بود یا پسر ؟ منم کلا قبل بارداری فشارم رو ۹یا ۱۰ بود الان میشه ۱۲ .۱۳ خیلی نگرانم بعضی وقتا هم سر درد دارم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉