2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست
تقصیر خودته.. وقتی میگی چند باری دیدی تو گوشیش شات میگرفتی مدرک داشتی دستت. تو فامیلشون رسواش میکردی ...

این کار وقتی ی بچه تازه به دنیا اومده داری و نمیتونی طلاق بگیرید ازش یعنی خودتو برای یک جهنم بدتر آماده کردن

هرچند طلاق هم بگیری وقتی اتفاقات بعد از طلاق رو تجربه کنی میبینی چقدر خورد شدی

معلومه که نه

بنظرم در حد همین بوده ک شمارشو گرفته ثبت کرده... بهش بگو من جلوتو نمیگیرم اگه سلیقه ت این مدل از زن هان ک هر ساعت با یکی هستن فقط ی لطفی بکن بی ارزشم نکن اول منو طلاق بده بعد برو با هر کسی ک فکر میکنی از من بهتره اما حق نداری تا من هستم ب کسی دیگه حتی فکر کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم در حد همین بوده ک شمارشو گرفته ثبت کرده... بهش بگو من جلوتو نمیگیرم اگه سلیقه ت این مدل از زن ...

حرفتون نشون میده که به بلوغ کامل عقلی و احساسی رسیدید و بینشون تعادل دارید

ولی آدمی با شرایط شوهر ایشون فکر نکنم به این بلوغ رسیده باشه و مطمئنم رفتارش بدتر خواهد شد

خودتونم میدونم گرفتن طلاق توی این چنین مواردی خیلی سخته

از دست مامان بابام

از چاله تو چاه افتادی

چه زندگی ایه ساختی برا خودت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حرفتون نشون میده که به بلوغ کامل عقلی و احساسی رسیدید و بینشون تعادل دارید ولی آدمی با شرایط شوهر ای ...

متاسفانه الان تاپیکاشو خوندم شرایط خوبی ندارن و حرفتون درسته همسر ایشون عقلش کامل نشده و بجای سرش تو تنبونشه....

متاسفانه الان تاپیکاشو خوندم شرایط خوبی ندارن و حرفتون درسته همسر ایشون عقلش کامل نشده و بجای سرش تو ...

ایشون تایم زایمان حتما با همسرشون بخاطر شرایطی جسمی رابطه نداشتند و همسرشان هم یک آدم به نظرم بی توجه به اخلاقیات بوده که سعی کرده این مدت توی نبود خانمش ی جوری جای خالیشو پر کنه که فکر میکنم به دندونش مزه کرده و حالا حالا کارش گیره

ولی خب این بنده خدا الان افسردگی بعد از زایمان رو هم داره و بیشتر اذیت میشه البته شاید اگر سنشون به ۳۰ رسیده باشه راحت تر بتونند از پس این بحران احساسی بر بیاند

ایشون تایم زایمان حتما با همسرشون بخاطر شرایطی جسمی رابطه نداشتند و همسرشان هم یک آدم به نظرم بی توج ...

امیدوارم ک خدا کمکش کنه و حالش خوب بشه و زودتر از این شرایط در بیاد ،،، بعضی ادما خیلی سو استفاده میکنن و در حق هم ظلم میکنن ...انگار اینجا هر چ بی پناه تر باشی بجای اینکه پناهت باشن بدتر از روت رد میشن ...

امیدوارم ک خدا کمکش کنه و حالش خوب بشه و زودتر از این شرایط در بیاد ،،، بعضی ادما خیلی سو استفاده می ...

دقیقا

توی رابطه باید همیشه تعادل حفظ بشه اگر زیاد ضعیف باشی سو استفاده میکنند اگر زیاد سعی کنید با قدرت عمل کنی سرد میشه رابطه

البته شما خودتون متاهل هستید بهتر میدونید من درس پس میدم

دقیقا توی رابطه باید همیشه تعادل حفظ بشه اگر زیاد ضعیف باشی سو استفاده میکنند اگر زیاد سعی کنید با ق ...

منم اوایل خیلی مشکل داشتم ولی خداروشکر با کمک خدا و خانواده همسرم و بلوغ عقلیمون درست شد حساسیتا باس کم بشه عصر قجرم نیست ک ارتباط زن و مرد با دید منفی باشه اما باس حد رعایت بشه و کسی از حریم خودش تجاوز نکنه.... اگه همه رعایت میکردن آمار طلاق انقدر بالا نمیرفت خصوصا اگر مرد میبینه ی خانم متاهله اصلا باهاش وارد رابطه نشه یا زن عشوه خرکی واسه مرد متاهل نیاد و باهاشون ارتباط نگیره ...

منم اوایل خیلی مشکل داشتم ولی خداروشکر با کمک خدا و خانواده همسرم و بلوغ عقلیمون درست شد حساسیتا باس ...

امیدوارم که رابطتون پایدار باشه موفق باشید

دقیقا مشکل همین موارد بعدم چه خانم چه آقا یک سری دوره های خاص جنسی دارند که بهتره بهش توجه بشه و در موردش با مشاور صحبت بشه تا کمتر آسیب ببینند