2777
2789
عنوان

شوهرم😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قدیم گفتن فقر فسادمیاره چجوری میتونن برای یدونه مرغ بدنشونو حراج بزارن💔

خیلیا هستن فقیرن ولی دارن با شرافت زندگی میکنن... دستفروشی میکنن تو مزرعه مردم کار میکنن ولی شرفشونو ب حراج نمیذارن... فقط تن پرورای تن لش و تنبل دنبال کثافت کاری و به هم ریختن زندگی هم جنسشونن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
معلومه که نه

روحیه حساسی دارید و قلبتون زود میشکنه دوست دارید یا نفر باشه که کنارش احساس امنیت و با ارزش بودن کنید برای همین وقتی رفتار شوهرتون رو میبینید استرس میگیرد و ناراحت میشید

برای هم کمتر باید به اون موضوع فکر کنید شوهرتون اگر کاری بکنه ناخداگاه خودشو لو میده

خییییلی شوهر چرتی داری

تاپیکاتو خوندم

چییی شد با این وحشی پفیوز ازدواج دومتو کردی؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شرط گذاشم گفتم یا مارو انتخاب کن یا اسنپوهرچند ادم خیانتکار تو بیابونم یکیو پیدا میکنه

تقصیر خودته.. وقتی میگی چند باری دیدی تو گوشیش شات میگرفتی مدرک داشتی دستت. تو فامیلشون رسواش میکردی به خونوادت میگفتی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خییییلی شوهر چرتی داریتاپیکاتو خوندمچییی شد با این وحشی پفیوز ازدواج دومتو کردی؟

از دست مامان بابام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۲۰۱-۱۵۳۳۳۱_6erj.png