2777
2789
داش الان فکر کردی همجنستو بفروشی چیزی بهت میدن؟ چرا حقیقتو نمیگی بهشون البته برا من مهم نیس همه ی ان ...

من حقیقتو میگم هرچی باشه ضد زن باشه یا ضد مرد مهم حقیقه برام

تو جمع پسرا بزرگ شدم میدونم اوضاع جحوریه

پسر خوبم هس ولی بدا بیشترن و تو دیدن

همیشه ضربه هارو کسی بهت میزنه که حاضر نبودی بهش ضربه بزنی! Be Careful

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا اره ولی من با خیلی بودم ک فقط رفیق بودن اصن دوست دختر داشتن

رفیق پسر وقتی دوستپسر داشته باشی دردسره، من خودمم رفیق پسر داشته باشه وقتی رل بزنم ولشون میکنم واقعا نمیشه

هیچ بستگی ای نداره پسرا از ۲ سالگی تا ۱۰۰ سالگی این ویزارو از دخترا میخوان حالا چه پسر خوب باشه چه ب ...

خب طبیعیه که بخوان ولی یه چیزی هم هست به اسم ناموس که بعضیا حالیشون نیست

آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من/ که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا

رفیق پسر وقتی دوستپسر داشته باشی دردسره، من خودمم رفیق پسر داشته باشه وقتی رل بزنم ولشون میکنم واقعا ...

من انقدر کمک رفیقای دخترم میکردم مچ خیلی از اکساشونو واسشون قبلا میگرفتم طرف میگفت باورم نمیشه درحالیکه شما انقدر ادمای بد ذات ریختن دورت که اینجوری فکر میکنی زاجب همه

هیچ بستگی ای نداره پسرا از ۲ سالگی تا ۱۰۰ سالگی این ویزارو از دخترا میخوان حالا چه پسر خوب باشه چه ب ...

عزیزم ما رفبق پسرمون هم بخواد بده نه نمیگیم

چه برسه دختر

طبیعیه

ولی به این معنی نیست هرکسی میاد دنبال اون باشه

من خودم چنتا رفیق دختر دارم

بعد این مجازی داستان ها ممکنه به اون کشیده بشه

کلا آدمی باش رفت آمد داشته باشی کمتر به دنبال...

عزیزم ما رفبق پسرمون هم بخواد بده نه نمیگیم چه برسه دختر طبیعیهولی به این معنی نیست هرکسی میاد دنبال ...

به عنوان دختر موافقم

آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من/ که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا

من انقدر کمک رفیقای دخترم میکردم مچ خیلی از اکساشونو واسشون قبلا میگرفتم طرف میگفت باورم نمیشه درحال ...

داش تو اندازه من رفیق دختر نداشتی و نداری

برای این که به دختر بی حس بشی باید

کلی رفیق دختر داشته باشی عادی شده باشع

من 17 سالگی عاشق رفیق دخترم شدم

ولی الان ماجرا فزق کرده

لطفا مچ اکساشون نگیر

مگه بیکاری

داش تو اندازه من رفیق دختر نداشتی و نداری برای این که به دختر بی حس بشی باید کلی رفیق دختر داشته باش ...

تو رفیق دختر داشتی الان رو پیامم پیم نمیدادی جار نمیزدی که از من بیشتر داری 😂 ناموسن قبلش یکم برنامتو عوض کن شاید بیشتر رفتی تو چشم

میگن نباید همه رو با ی چشم دید ولی امید وارم هیچ وقت برای هیچ کدومتون اولینتون ی آدم بی ذات و بی شرف نباشه من اولین پسر زندگیم و رفیق پسری که دست روزگار گذاشت تو دامنم یک انسان عوضی از آب در اومد که بعد ۱ سال رفاقت شب تولدم بدون خداحافظی بدون توضیح اصلا همینجوری سر دختر جدیدی که به خودم گفت براش اصلا جورش کنم از زندگیم رفت ی جوری که من فقط میتونم بگم زندگیم و تباه و سیاه کرد ولی الان بهترین پسر جهان هم بیاد من دیگه چشمم ترسیده 🫠 و این بدترین گناه به خدا هم دل من شکسته شد و خورد شدم و بهترین روزا زندگیم با گریه و غم سپری شد هم اگه واقعا ی پسر خوبی ی روز پیدا بشه من با رد کردن و گارد گرفتن برا طرف دل اونم میشکنم و این وصل به همون اولینی که باعثش شده