بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفیق پسر وقتی دوستپسر داشته باشی دردسره، من خودمم رفیق پسر داشته باشه وقتی رل بزنم ولشون میکنم واقعا ...
من انقدر کمک رفیقای دخترم میکردم مچ خیلی از اکساشونو واسشون قبلا میگرفتم طرف میگفت باورم نمیشه درحالیکه شما انقدر ادمای بد ذات ریختن دورت که اینجوری فکر میکنی زاجب همه
میگن نباید همه رو با ی چشم دید ولی امید وارم هیچ وقت برای هیچ کدومتون اولینتون ی آدم بی ذات و بی شرف نباشه من اولین پسر زندگیم و رفیق پسری که دست روزگار گذاشت تو دامنم یک انسان عوضی از آب در اومد که بعد ۱ سال رفاقت شب تولدم بدون خداحافظی بدون توضیح اصلا همینجوری سر دختر جدیدی که به خودم گفت براش اصلا جورش کنم از زندگیم رفت ی جوری که من فقط میتونم بگم زندگیم و تباه و سیاه کرد ولی الان بهترین پسر جهان هم بیاد من دیگه چشمم ترسیده 🫠 و این بدترین گناه به خدا هم دل من شکسته شد و خورد شدم و بهترین روزا زندگیم با گریه و غم سپری شد هم اگه واقعا ی پسر خوبی ی روز پیدا بشه من با رد کردن و گارد گرفتن برا طرف دل اونم میشکنم و این وصل به همون اولینی که باعثش شده