2821
2789
عنوان

مامانبزرگم

395 بازدید | 20 پست

خانواده مادری کلا گیر میدن بهم که چرا اینطوری میکنی چرا اونطوری میکنی

لاغر باشی میگه چرا لاغری چاق باشی میگه چرا چاقی

من خسته ام دراز میکشم میگه جلو دایی هات دراز نکش

زندایی اولیم کلی بهم حسودی میکنه و همش منو با پسرش مقایسه میکنه زندایی دومیم نا میبینه پسرش رو بغل کردم میگه بابام خیلی بچه ام رو دوست داره خیلی علاقه داره شما اینطوری نیستین یه جور سعی میکنه بگیره از دستم بچه رو کلا خودشو پخ خاصی میدونه

خالم دوست داره از همه چی سر در بیاره

با دختر خالم رفتیم بیرون خندیدیم میگه اینا انقدر تو خیابون خندیدیم آبرومون رو بردن دختر اینطوری نمیکنه اونطوری نمیکنه و....

انگشت اشارت طرف همه رفت یه نیم نگاهی هم به سه انگشت دیگت ک خودتو نشونه گرفته بکن دختر قشنگ

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انگشت اشارت طرف همه رفت یه نیم نگاهی هم به سه انگشت دیگت ک خودتو نشونه گرفته بکن دختر قشنگ

آخه من کار اشتباهی نمیکنم به همه شون احترام میگذارن اگه بدونی باهام چکار کردن سلامم بهشون نمیدی

[QUOTE=] آخه من کار اشتباهی نمیکنم به همه شون احترام میگذارن اگه بدونی باهام چکار کردن سلامم بهشون نمیدی [/QUOTE]

خب مشکل توعه که انقدر خوب رفتار میکنی. درجواب حرفاشون اگه چیزی نمیگی لااقل محلم نذار دور برشون نداره.

خب مشکل توعه که انقدر خوب رفتار میکنی. درجواب حرفاشون اگه چیزی نمیگه لااقل محلم نذار دور برشون نداره ...

یه سری داشتم میکردم گفتن دختری بی ادب حاضر خواب و کلا جنگ راه افتاده بود یه طوری دعوا کردن و جنگ راه انداختن که بابام یکماه تلوزیون رو رومون برید

ولی اونا چی همه شون تو آسایش بودن

ما دیشب اومدیم سر بزنیم مادربزرگم اینجا موندیم

امروز صب ب من گیر دادع چرا اشپری نمیکنی چرا اینو میپوشی چرا اون کارو مبکنی چرا اینجا میری چرا اونجا میای

حالمو بهم زد دیگ

ی دعوا سنگینی کردم پیرزنا خرفت میشن تو پیری خرفت

یه سری داشتم میکردم گفتن دختری بی ادب حاضر خواب و کلا جنگ راه افتاده بود یه طوری دعوا کردن و جنگ راه ...

وا

حالا تو هروقت تونستی لجشونو دربیار ولی اگه شرایط اینه حداقل محل نذار.

متاسفانه خودمم داغون شدم پیششون.

ما دیشب اومدیم سر بزنیم مادربزرگم اینجا موندیم امروز صب ب من گیر دادع چرا اشپری نمیکنی چرا اینو میپو ...

دقیقا مال ماهم میگن چرا آشپزی نمیکنی شنبه بری یکشنبه برگشتی

واحالا تو هروقت تونستی لجشونو دربیار ولی اگه شرایط اینه حداقل محل نذار.متاسفانه خودمم داغون شدم پیشش ...

خب باز بابام اینا محروممون کنن بزنن یه چیزو بشکونن چی

فاصله بگیر فکرای قدیمی دارن آدمای سمی و سطحی نگرن برو پیش خانواده پدریت

پدری اینجوری نیست اما با ازدواج مامان بابام مخالف بودم مامانمو خیلی اذیت کردن و سلیطه بازی خیلی در آوردن و اصلا مارو راه نمیدن ماهی یکبار فقط