2777
2789
عنوان

پخش عکس نود

483 بازدید | 37 پست

واقعا اگه کسی مثلا عکس و فیلم نود آزمون تو اینستا و کانال های تلگرامی پخش کنه میشه ازش شکایت کرد؟فتا میتونه طرف رو واقعا پیدا کنه؟

پس چجوریه که عکس و فیلم لختی دخترارو پخش میکنن؟

لطفا کسی اطلاعاتش کامله بگه واقعا میشه از طرف شکایت کرد و مجازاتش کرد؟بعد فتا اون عکسارو پاک میکنه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه عزیزم ولی مراحلش طولانیه اگر کسی همچین کاری کرده تا میتونی مدرک جمع کن و اگر میدونی کارکیه زودتر مشخصاتشو دربیار و پیجش و همه چیزشو دربیار و ببر تشکیل پرونده بده

میشه عزیزم ولی مراحلش طولانیه اگر کسی همچین کاری کرده تا میتونی مدرک جمع کن و اگر میدونی کارکیه زودت ...

نه پخش نکرده

اکسمه عکس و فیلمام صورتم رو کات کردم ولی اتاقم توش مشخصه تهدیدم میکرد اگه بازم چت نکنی و عکس ندی این عکساتو میفرستم به فالوورات

منم بلاکش کردم با اکانت فیک میومد تهدید میکرد

الان چهارماه گذشته خبری نشده

مال خودت پخش شده ؟

نه پخش نکرده

اکسمه عکس و فیلمام صورتم رو کات کردم ولی اتاقم توش مشخصه تهدیدم میکرد اگه بازم چت نکنی و عکس ندی این عکساتو میفرستم به فالوورات

منم بلاکش کردم با اکانت فیک میومد تهدید میکرد

الان چهارماه گذشته خبری نشده