2777
2789
عنوان

پخش عکس نود

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 37 پست
نه پخش نکرده اکسمه عکس و فیلمام صورتم رو کات کردم ولی اتاقم توش مشخصه تهدیدم میکرد اگه بازم چت نکنی ...

هیچ غلطی نمیکنه درحد تهدیده توام کلا بلاکش کن ولی اطلاعاتشو داشته باش

نه پخش نکرده اکسمه عکس و فیلمام صورتم رو کات کردم ولی اتاقم توش مشخصه تهدیدم میکرد اگه بازم چت نکنی ...

آها عکس نود که بهش ندادی؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ غلطی نمیکنه درحد تهدیده توام کلا بلاکش کن ولی اطلاعاتشو داشته باش

مرسی عزیزم

خودش قبل اینکه راضیم کنه بهش نود بدم چون قبول نمیکردم

میگفت من اگه پخش کنم ابروی تو بره ابروی منم میره تو میتونی شکایت کنی پدرمو دربیاری ولی بعد گرفتن عکس و فیلما شروع کرد به تهدید

مرسی عزیزم خودش قبل اینکه راضیم کنه بهش نود بدم چون قبول نمیکردم میگفت من اگه پخش کنم ابروی تو بره ا ...

اینبار تهدید کرد بگو به جرم تهدید میرم ازت شکایت میکنم پخش کنی ام پروندتو سنگین تر میکنی چارنفرم میفرستم بالا سرت نودت با چهرت پخش بشه

یا یکاری کنی که اینم خیلی خیلی جوابه بگو به درک پخش کن صورتم که معلوم نیست😂 بدن دخترم پره همه جا

اگر گفت اتاقت معلومه فلان بگو ما که خونمونو عوض کردیم یا بگو اشکال نداره عزیزم دکور اتاقمو هرسال عوض میکنم مشکلی نیست😂😂 اینجوری کن که اصلا برات مهم نیست اینجوری اصلااا هیچکاری نمیکنه بدونه برات مهم نیست حتی میفهمه تهدیداشم تاثیر نداره

چون نمیدوننچون یه سری برنامه ها مثل تلگرام و اینستاگرام داخلی نیستن که بشه آمارشونو گرفت

فتا گفت میشه ردیابی کرد

و خب دوستان گفتن طرف تو اینستا پخش کرده و فتا پیداش کرده و طرف مجازات شده که