2777
2789
عنوان

پخش عکس نود

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکست پخش شده؟

نه نشده ولی چندتا عکس و فیلم نود دست یکی دارم که چهرم توشون نیس ولی اتاق و اینا توش مشخصه و طرف تهدید میکرد اگه بازم بهش عکس ندم میفرسته عکسام رو به فالوورام منم بلاکش کردم الان چهارماه گذشته خبری نشده اصلا ولی نگرانم

شکایت که قطعا میشه کرد. و پیگیری هم میکنن بستگی باشه چقدر طرف زرنگ باشه که مثلا لو نره. خیلی وقتا هم ...

ممنونم ازتون

من اکسم ازم چندتا عکس و فیلم نود داره که چهرم توشون نیس ولی اتاقم توشون مشخصه و تهدیدم میکرد میفرسته به فالوورام بابت اون نگرانم منم فقط بلاکش میکردم میگفت بازم باید عکس بدی

الان چهارماه گذشته خبری نشده ولی نگرانم

ممنونم ازتون من اکسم ازم چندتا عکس و فیلم نود داره که چهرم توشون نیس ولی اتاقم توشون مشخصه و تهدیدم ...

همیشه از این جور پیاما عکس و فیلم بگیرین و نگه دارین واسه احتیاط که دور از جون اگر واقعا اقدامی کرد مدرک داشته باشین.

بعدم هیچوقت نشون ندین ترسیدین همیشه بگین اگه جرئت داری انجام بده ببین چه بلایی سرت میارم و فلان. اون اگر واقعا همچین قصدی داشت از اول انجام میداد دیگه نمیومد شمارو بترسونه الکی. چون جرمش خیلی سنگینه.

بعدم الان هوش مصنوعی اومده بر فرض محال اگر هم هر وقت چیزی ازتون پخش شد، که نمیشه بگین هوش مصنوعیه یا وا اینکه من نیستم و فلان. دیوار حاشا بلنده.

همیشه از این جور پیاما عکس و فیلم بگیرین و نگه دارین واسه احتیاط که دور از جون اگر واقعا اقدامی کرد ...

درسته ممنونم ازتون

دوستامم میگن فقط میخواسته بترسونتت که بازم تن به خواسته هاش بدی جرئت پخش نداره

بار دوم که اومد تهدید کرد گفت میفرستم منم گفتم برو بفرست

اونم فقط میگفت میفرستم ولی بعد بلاکت میکنم

فک نمیکنم جرئت داشته باشه

و به قول شما چهرمم توشون نیس خدایی نکرده چیزی شد میگم با هوش مصنوعی درست کرده روانی بود قصد اخاذی داشت