2777
2789
عنوان

پخش عکس نود

482 بازدید | 45 پست

واقعا اگه کسی مثلا عکس و فیلم نود آزمون تو اینستا و کانال های تلگرامی پخش کنه میشه ازش شکایت کرد؟فتا میتونه طرف رو واقعا پیدا کنه؟

پس چجوریه که عکس و فیلم لختی دخترارو پخش میکنن؟

لطفا کسی اطلاعاتش کامله بگه واقعا میشه از طرف شکایت کرد و مجازاتش کرد؟بعد فتا اون عکسارو پاک میکنه؟

اگه بری دنبالش شاید ولی کسی معمولا از ترس نمیره دنبالش

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید بری پلیس فتا اونا اقدام میکنن

بدترین حس دنیا وقتیه که میفهمی، اونقدری که تصور میکردی برای طرف مقابلت مهم نیستی و به خاطر تمام دقایقی که اونو به همه چیز و همه کس اولویت دادی احساس حماقت میکنی...

شک نکن حتما.پیگیر باش

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

آره دیگه بایر بری فتا شکایت کنی اون که پخش کرده مجازات میشه و عکس هم پاک میشه

اونا هم که پخش هستن یا طرف خودش بوده

یا خودش خواسته شکایت نکننه

یا هر چی

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17