2777
2789
عنوان

پخش عکس نود

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم من اخه اسم و فامیلی طرف و عکساشو دارم اکسمه و یه شماره هم ازش دارم

دیگه عالیه قشنگ میتونن درستش کنن

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

ممنونم

در خدمتم مهربانو

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

باید سند داشته باشی برا جرمی که کرده وگرنه اسم و اینا که به درد نمیخوره

خب وقتی عکسارو پخش کنه و ابرومو ببره و من شات بگیرم از جاهایی که فرستاده و پخش کرده سند نیس؟

من خودم زنگ زدم به فتا پرسیدم گفت خب شما میدونی عکس دست کی بوده دیگه به ما میگی

خب وقتی عکسارو پخش کنه و ابرومو ببره و من شات بگیرم از جاهایی که فرستاده و پخش کرده سند نیس؟ من خود ...

نه سند نیست چون قابلیت پاک شدن رو دارن

مثلا اگر تو تلگرام باشه و همه پاک کنن شما میخوای چی رو سند کنی؟

نه سند نیست چون قابلیت پاک شدن رو دارنمثلا اگر تو تلگرام باشه و همه پاک کنن شما میخوای چی رو سند کنی ...

گفته بود به فالوورام میفرسته

خب اگه واقعا یه روز بفرسته فالوورام شات میگیرن برام میفرستن دیگه

گفته بود به فالوورام میفرسته خب اگه واقعا یه روز بفرسته فالوورام شات میگیرن برام میفرستن دیگه

خب اگر اون شات ها پاک بشن چی؟ اونوقت شما یه تعداد اسکرین داری که میتونه بر علیه خودت بشه

فکر کنم باید خودت بدونی کی پخش کرده یا باید اون پیج یا امانتی که پخشش کرده رو بدونی از اون طریق طرف ...

مرسی عزیزم

من اسم و فامیلی طرف رو میدونم و عکساش رو دارم و یه شماره هم ازش دارم ولی میترسم همه چیز رو عوض کنه و دلیت بزنه

مدرک تهدید ازش ندارم

مگه با اون پیج عکس رو پخش نکرده ؟ اصلا با هر اکانت و پیجی تو میری پلیس فتا میگی این پیج عکسمو پخش کرده حتی اگه با اون شماره و پیجی که ازش داری پخش نکرده باشه اونا رد طرف رو میتونن بزنن