2777
2789
عنوان

پیرسینگ نیپل

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 50 پست
چطور بگم رک نمیشه گفت اینجا آخه🫠بنظرم به اندام افتاده و آویزون نمیاد..

اها از نطر اره مشخصه قشنگ نمیشه

ولی سینه هام بزرگ نیست

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیرسینگ کمر دوست دارمچال کمر دارم دلم میخواد برم پیرسینگشون بزنم ولی میترسم درد داشته باشه🥲

تتو بزنی جالب تره

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
حالا ک بحثشه تتو پروانه روی انگشت وسط چطوره جذابه؟

جذابه ولی ن رو انگشت یه جا دیگه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من پیرسینگ کمر دوست دارمچال کمر دارم دلم میخواد برم پیرسینگشون بزنم ولی میترسم درد داشته باشه🥲

کمر که دردش کمتر از نیپله قطعا

کجا مثلا

پشت گردن ساق دست جناغ سینه پهلو

نکه نیپلت کنده شه😂بچه اذیت میشه

😂😂😂😂😂