2777
2789
عنوان

پیرسینگ نیپل

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 50 پست
حس میکنم درد دارههه

فک نکنما بی حس میکنن

من پیر ناف زدم درد نداشت بر خلاف تصورم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب درد رو که همه پیرسینگا دارن ولی بنظرم قشنگ شدنش به فرم بدنت بستگی داره که جذابتر نشون بده یا نه

چندتا تیک تاکر خارجی داشتم که پیرسینگ داشتن، قشنگ دیده میشد حتی از روی لباس

دردش وحشتناکه

مراقبت های بعدش هم سخته

جذابیت هم نداره به نظرم

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

جذابیت نداره اگه متاهلی نکن

متاهلم واسه همسرم میخام بزنم نظرشو نپرسیدم هنوز

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

خب درد رو که همه پیرسینگا دارن ولی بنظرم قشنگ شدنش به فرم بدنت بستگی داره که جذابتر نشون بده یا نهچن ...

به چه فرم بدنی میاد؟

من بینی دارم سرش شره شرع ازم خون میرفت ژنه میگفت درد داری گفتم نننه ولی واسه اونجا واقعا درد داره و عفونتش خیلی خیلی بد میشه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

قشنگه ولی بعدها تو شیردهی مشکله فک کنم

جدی؟

فوبیام اینه نیپلم کنده شه🤦🏼♀️🤣

وای دردم گرفت😱

😂😂

ولی اگه خواستی ناف بزن واقعا جالبه ی دونه ام دیدم بین دو تا سینه میزنن اسمشو نمیدونم جالب بود

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)