2821
2789
عنوان

هماتوم

145 بازدید | 11 پست

سلام

خیلی ناراحتم دیروز خونریزی کردم رفتم سنو دادم .۱ دونه هماتومم شده بود ۲ تا .خونریزیمم قطع نشده.ولی گفتن جنین سالمه.با اینکه استراحت مطلق هستم گفتن باز استراحت.دیگه نمیدونم چه کنم.خسته شدم خسته

شیاف استفاده میکنی ؟قرص امپول ندادن بهت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مگه چن هفتته ؟ اگه مشکلیه چرا نمیفرستن سرکلاژ بشی ک خیالت راحت بشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم نگران نباش منم تو هفته ۶ هماتوم داشتم دکترم انقد من و ترسوند و استراحت مطلق داد ولی دکترم و عوض کردم گفت استراحت مطلق اصلا خوب نیست باید هر ۲ ساعت ۲۰ دقیقه فعالیت خیلی سبک بکنی رعایت کردم خوب شد

شیاف پروژسترون و ی قرص پروژسترون خوراکی استفاده میکنم.گفتن فقط با استراحت کردن‌من حتی تا سرویس راه نمیرم ۱ هماتومم شد ۲ تا.دیگه نمیدونم چه کار کنم خسته شدم از این همه استرس و بیمارستان رفتن و چسبیدن به تخت

منم ۲ تا لکه داشتم دکتر اولی گفت استراحت مطلق فقط برای دسشویی بلند شو من فرداش رفتم یه دکتر دیگه که همکارم معرفی کرد گفت استراحت مطلق هماتوم و زیاد میکنه هر ۲ ساعت بلند شو یه چرخی تو خونه بزن یکم بشین تا ۲۰ دقیقه بعد دوباره دراز بکش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز