2821
2789
عنوان

هماتوم

145 بازدید | 11 پست

سلام

خیلی ناراحتم دیروز خونریزی کردم رفتم سنو دادم .۱ دونه هماتومم شده بود ۲ تا .خونریزیمم قطع نشده.ولی گفتن جنین سالمه.با اینکه استراحت مطلق هستم گفتن باز استراحت.دیگه نمیدونم چه کنم.خسته شدم خسته

شیاف استفاده میکنی ؟قرص امپول ندادن بهت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مگه چن هفتته ؟ اگه مشکلیه چرا نمیفرستن سرکلاژ بشی ک خیالت راحت بشه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم نگران نباش منم تو هفته ۶ هماتوم داشتم دکترم انقد من و ترسوند و استراحت مطلق داد ولی دکترم و عوض کردم گفت استراحت مطلق اصلا خوب نیست باید هر ۲ ساعت ۲۰ دقیقه فعالیت خیلی سبک بکنی رعایت کردم خوب شد

شیاف پروژسترون و ی قرص پروژسترون خوراکی استفاده میکنم.گفتن فقط با استراحت کردن‌من حتی تا سرویس راه نمیرم ۱ هماتومم شد ۲ تا.دیگه نمیدونم چه کار کنم خسته شدم از این همه استرس و بیمارستان رفتن و چسبیدن به تخت

منم ۲ تا لکه داشتم دکتر اولی گفت استراحت مطلق فقط برای دسشویی بلند شو من فرداش رفتم یه دکتر دیگه که همکارم معرفی کرد گفت استراحت مطلق هماتوم و زیاد میکنه هر ۲ ساعت بلند شو یه چرخی تو خونه بزن یکم بشین تا ۲۰ دقیقه بعد دوباره دراز بکش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز