2777
2789
عنوان

با فروشنده دعوام شد

298 بازدید | 31 پست

بچه ها رفتم شیرینی بخرم چند بار پشت چشم نازک کرد

بعد من کیک نوتلا میخواستم برام یه برش شکلاتی آورد

بعد که من گفتم کیک نوتلا گفتم بهتون باز برام قیافه گرفت

هربارم میگفت ۱۵۰ میشه، نمیگفت تو چه قدر دیگه باید اضافه تر بدی

منم عصبانی شدم گفتم انقدر ادا اطوار برای یه کیک اوردن؟

بعد دیدم قیافشو کج کرده زل زده بهم

گفتم مشکلی داری؟

اونم گفت شما انگار مشکل داری

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم یه کیک میخوای بدی ۴۰ بار پشت چشم نازک میکنی بعد یه پسره اومد گفت چی شده

منم گفتم این خانوم چرا رفتارش اینجوریه برای یه کیک اوردن ۴۰ بار قیافه گرفته پشت چشم نازک کرده من خودم فروشندم رفتارتون خیلی زشته

مرده هم گفت ببخشید

نمیدونم

شایدم نگفت ولی رفتارش خوب بود

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بعد مامانم گفت چرا اینجوری کردی

منم گفتم اگه حساب این دختره رو نمیذاشتم کف دستش از عصبانیت میمردم

واقعا اعصاب اینو ندارم یه غریبه برام انقدر ادا اطوار بیاد وقتی شغلش اینه

مامانم گفت کارت درست نبود ولی من برگردم به قبل دوباره همینجوری میکنم

نظر شما چیه

منم چند روز پیش رفتم فروشگاه ، طرف خیلی ادا و اطوار داشت، انگار ارث پدرشو خورده بودم. خواستم بگم آخه دکتری، مدیر عاملی، رئیسی. .. تو فقط کارگر صاحب کارت هستی.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بابا این زنهای صندوق دار و این فروشنده ها چرا چصن؟ 🤣 دقیقا چصی چی میان کاش میفهمیدم 🤣🤣🤣

به خدا

ببین من خودم تو کافه کار میکنم

تشکر میکنم کارتشونو دو دستی میدم همش میگم روز خوبی داشته باشید یا شبتون بخیر

کاش برمیگشتم بهش میگفتم سعی کن ادا اطوارت در حد شغلت باشه نه جراح مغز و اعصاب

منم چند روز پیش رفتم فروشگاه ، طرف خیلی ادا و اطوار داشت، انگار ارث پدرشو خورده بودم. خواستم بگم آخه ...

وایی دیقا همشون کارگرن با چص تومن حقوق یهو برلی کسی که اندازه کل حقوقشون خرج میکنه تو یه شب قیافه مییرن

بعد مامانم گفت چرا اینجوری کردیمنم گفتم اگه حساب این دختره رو نمیذاشتم کف دستش از عصبانیت میمردمواقع ...

آره باید همینجوری رفتار کرد که پررو نشن فکر کردن کین یه سریا تا صاحب شغل میشن خودشونو میگیرن

ملت رد دادن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&