2777
2789
عنوان

با فروشنده دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست
به خداببین من خودم تو کافه کار میکنمتشکر میکنم کارتشونو دو دستی میدم همش میگم روز خوبی داشته باشید ی ...

وایی شما خوشگل مودبی در هر مرتبه ایی که بری باز هم مودبی عزیزم

اینها بیشعورن از کارگری تا جراحی برن بازم اخلاقشون همینه ک هست

منم چند روز پیش رفتم فروشگاه ، طرف خیلی ادا و اطوار داشت، انگار ارث پدرشو خورده بودم. خواستم بگم آخه ...

ببین من شغلم دقیقا هم رده با اونه و با حرفت موافقم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی دیقا همشون کارگرن با چص تومن حقوق یهو برلی کسی که اندازه کل حقوقشون خرج میکنه تو یه شب قیافه می ...

منشی ها هم همینطورن، یعنی هر کی هر جایی دیدی ادبش، رفتارش مشکل داره، بدون از همه ی آدما ی اونجا سطحش پایین تره، هر کیم دیدی خاکی و با معرفت و مهربونه ، شک نکن دکتری، مدیری چیزیه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

وایی شما خوشگل مودبی در هر مرتبه ایی که بری باز هم مودبی عزیزم اینها بیشعورن از کارگری تا جراحی برن ...

لطف داری

من حتی وقتی فارغ التحصیل بشم و برم سر شغل اصلیمم با مردم همینجوری رفتار میکنم

مطمعنم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

تو کافه قهوه رو چه جوری درست میکنن که نه آبکی میشه نه خیلی غلیظ؟

ببین فشار دستگاه اسپرسو ساز کافه خیلی خیلی بیشتر از دستگاهای خونست

این عصاره ای که اونا میگیرنو ما تو خونه با دستگاه خونگی نمیتونیم داشته باشیم

آره باید همینجوری رفتار کرد که پررو نشن فکر کردن کین یه سریا تا صاحب شغل میشن خودشونو میگیرن

دقیقا مسئله اینه که وقتی شغلت داره با فروش میچرخه فازت چیه با مشتری مثل مزاحم برخورد میکنی

منظورم با جزوه بود

اهان ترک

ببین ما ۸.۵ تا ۹ گرم قهوه میریزیم

تا ۸۰ تا ۸۵ گرم آب سرد

آب سرد تو یخچال منظورمه

و خوب هم میزنیم و رو کمترین شعله گاز میذاریم

صبر میکنیم تا مخلوط آب و قهوه کف کنه و بیاد بالا و بعد برش میداریم

منشی ها هم همینطورن، یعنی هر کی هر جایی دیدی ادبش، رفتارش مشکل داره، بدون از همه ی آدما ی اونجا سطحش ...

اره والا

بخدا من یبار نرفتم عمل با دمتر بخاطر رفتار منشی عنش

بابا کی هستی مگه چقدر تکبر

بخدا من پاره شدم تو زندگیم از زحمت و درس، باز سرم پایینه یهو یه ادم پفیوز میاد برام قیافه میگیره خدایااااا