2777
2789
عنوان

زندگیم

155 بازدید | 12 پست

من نزدیک دو ماهه خونه بابامم

با شوهرم از اول ازدواج مشکل داشتیم اخلاقش خوب نبود احترام نمیذاشت فحاشی ناموسی زود عصبی..میگفت حرف فقط حرف خودم وگرنه بدقلقی میکرد قهر میکرد وابسته به خانواده بود دهن لق دهن بین و..

آخرین بار دیگه خیلی دعوای بدی کردیم کار کشید به خیابون ب خودم فحش ناموس خیلی بد داد و زد و گفت نیا خونه و طلاقت میدم و منم زنگ زدم پلیس اومد شکایت کردم ماشینشو توقیف کردم بردم پارکینگ اونم تمکین زد و این چیزا

الان من خیلی بی پولم و پول احتیاج دارم خیلی سخته خونه بابام دلم برا خونه خودم تنگ شده واقعا تحت فشارم مخصوصا مالی

تو حل اختلاف اومده کلا زده زیرش میگه اصلا اون کارا رو نکردم و میخواد همه تقصیرا رو بندازه گردن من کلا هم کارش این بوده از اول و بهش گفتن بیاد دنبالم اصلا نیومده حتی یک پیام نداده

به نظرتون این زندگی ممکنه درست بشه باز؟مردی که نزدیک دو ماه از زنش هیچ سراغی نگیره حتی بخاطر ماشینشم نیاد چیزی بگه نشون دهنده چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه با نظر خواست دوطرفه صحبت تعهد تضمین پشتوانه معتبر و تکرار نکردن رفتارهای قبلی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

من تو این شرایط بودم صد درصد طلاق میگرفتم چون برگردی هم بدتر از اینا در انتظارته

آره میدونم

منم دنبال برگشت نیستم اما از اینکه اون انقد راحت داره زندگی رو از بین میبره تعجب میکنم و ناراحتم چون مردها معمولا تلاش میکنن اگه طرفو دوست داشته باشن

ممکنه با نظر خواست دوطرفه صحبت تعهد تضمین پشتوانه معتبر و تکرار نکردن رفتارهای قبلی

بله درسته اما اون باید پا پیش بذاره بخواد ک این اتفاقا بیفته

نخواسته این همه وقت با وجود اینکه حل اختلافم بهش گفتن برو دنبالش

بله درسته اما اون باید پا پیش بذاره بخواد ک این اتفاقا بیفته نخواسته این همه وقت با وجود اینکه حل اخ ...

با غرور لجبازی منیت نمیشه دوطرف باید بخوانید حرف توقع منتی نباشد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پس قطعا اونم خسته شده از دعوا و دیگ راضی به ادامه نیست

آره شاید

فقط فک کنم از ترس اون روز تو حل اختلاف میگفت زندگیمو دوس دارم

اما با همین حرف همچنان میخواست منو مقصر جلوه بده کلا

نه دیگه دوست داشتنی نمونده کجا کار کنم کار خوب نیس فعلا

در حدی که بتونی از پس خودت بر بیای ی جای کار کنی خوبه مثلا فروشنده ای چیزی.. یا میخوای با ی مشاور حرف بزنی که زندگیتو درست کنی