2821
2789
عنوان

حسه شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 348 پست
عینه قربونت برم اگه همین استقلال که تو داری 1% بقیه دخترا داشتن بعضیا الان اینقدر تباهه پسر نبودن

میدونی گاهی آدم یه بار باید زخم بخوره تا بعدش یاد بگیره ، من بچه تر ک بودم حالیم نبود همین بالا رفتن سن خیلی چیزا بهم نشون داد

❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونی گاهی آدم یه بار باید زخم بخوره تا بعدش یاد بگیره ، من بچه تر ک بودم حالیم نبود همین بالا رفتن ...

منم گلم حق داری تجربه از یه جایی به بعد بهت یاد میده متکی به خوت باشی و احساسات حواله هر آدمه بی ارزشی نکنی!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

میفته اما یکم طول میکشه گلم بستگی به تلاشت هم، داره پس نهایت تلاشت بکن براش

عزیزم جواب منم میدی؟؟؟ رابطه ی من و محمد بعدد۶ سال چی میشه ؟؟ امیدی برای ازدواج هست؟؟؟

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
تنها جنگ تو ایران نمیشهزمین نابود میشع

اون که صد البته بر منکرش لعنت پاکسازی جهانی صورت میگیره دوباره صلح میشه

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

اها 😢حست ب من و ایندمم میگی؟

یکم سردرگمی! نگرانی! میشه گفت شاید آینده خانواده؟ استرس داری اما با این حال خوشبینی! بینه 1 سال آینده اتفاقات خوبی میفته

یکم سردرگمی! نگرانی! میشه گفت شاید آینده خانواده؟ استرس داری اما با این حال خوشبینی! بینه 1 سال آیند ...

آینده کاری اینام وضعیت مالیم چطور میشه

ازدواجم و اینارو میتونی بگی؟

و متوجه میشی متولد چ ماهی ام؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز