2821
2789
عنوان

حسه شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 348 پست
چقدر طول میکشه ؟

اگه بالغ به کل دنیا باشه حدودا 1 سال تا دوسال!

اما ایران نهایت 15 روز دیگه تا 20 روز! البته من زیاد گفتم کمترم هست!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آینده کاری اینام وضعیت مالیم چطور میشه ازدواجم و اینارو میتونی بگی؟ و متوجه میشی متولد چ ماهی ام؟

مهری یا اسفند یا مرداد؟

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

بهم میرسیم ؟

میرسید اما موانع زیادی دارین

جان

قشنگم من دوتا سوال مهم دارم میشه لطفا بگی

برات الان ایت الکرسی و صلوات میفزستم🩷

اولی اینه که طهورا تا اخر بهمن با عرفان دیدار داره؟

دومی اینه که مسافرت مشهد که از طرف اداره فرهنگی هست کِی جور میشه؟

ممنون میشم بگی بخدا دعات میکنم💚🫂

اگه بالغ به کل دنیا باشه حدودا 1 سال تا دوسال! اما ایران نهایت 15 روز دیگه تا 20 روز! البته من زیاد ...

نه گلم شروعش نه

طول جنگ رو میگم ینی چند وقت جنگه

😂ی سوال دیگم دارم ممکنه بخندی بهم

اگه بالغ به کل دنیا باشه حدودا 1 سال تا دوسال! اما ایران نهایت 15 روز دیگه تا 20 روز! البته من زیاد ...

هفته دیگه بازرس میاد کلاسم ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

قشنگم راجب منم میگیماه تولدم یا شخصیتمو

شخصیت دید مثبتی داری یکم! امیدواری به آینده یکم لجبازی فکر کنم دوست داری در مورد آیندت بیشتر بدونی! به چیزایی که یکم فرا بعدی باشن علاقه مندی یا باور داری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز