2821
2789
عنوان

حسه شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 348 پست
چیزایی ک بدست آوردید ارزششو داشت؟ بله دیگه دنیا بده بستونه و اینکه با موکلتون چیا بدست آوردید

نمیتونم اطلاعات زیادی بدم

اره با ارزشه برام

اینکه همه چی رو میدونم فکر کنم تموم چیزا رو ب دست اوردم

چون تنهام🥲گلم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

عزیزم تنهایی به این معنا نیست که حتما وجود یا نبود یه نفر باعث بشه که تو احساس تنهایی کنی! از قصا تنهایی بعضی اوقات با وجود ترسناک بودنش خیلیم خوبه!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای قربونه دهنت بالاخره یه سوال درست درمون! ببین جنگ میشه! خدایا تعلیق نشم خوبه! 😂🙂ببین آمریکا حمله ...

خدایا کاش بشه

زمان حمله آمریکا رو میدونی؟

نگران مردممونم 😢ولی راهیه ک اومدیم باید تمومش کنیم

بیاد برنامه دارم براش 😂😂یه درصد نیادم ک انقدر خوشبخت هستم کونش بسوزه

عینه قربونت برم اگه همین استقلال که تو داری 1% بقیه دخترا داشتن بعضیا الان اینقدر تباهه پسر نبودن

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

آجی من رو هم میگی اون دو تا اتفاق خوب ها میوفته؟ من خیلی براشون تلاش کردم

میفته اما یکم طول میکشه گلم بستگی به تلاشت هم، داره پس نهایت تلاشت بکن براش

عزیزم تنهایی به این معنا نیست که حتما وجود یا نبود یه نفر باعث بشه که تو احساس تنهایی کنی! از قصا تن ...

درست میگی ممنون از حرفات

گلم کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

خدایا کاش بشهزمان حمله آمریکا رو میدونی؟ نگران مردممونم 😢ولی راهیه ک اومدیم باید تمومش کنیم

از 10 بهمن به بعد!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز