2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار داشت نماز می خوند بعد قبلش به من گفته بود برو سر رسیدمو از تو ماشین بیار بعد من رفتم کلی گشتم ندیدم اومدم گفتم من همه جارو گشتم نبود وسط نماز شرو کرد ادرس دادن که فلان جا گزاشتم خوب نگا نکردی بعد ادامه نمازشو داد من پهن شدم از خنده رو زمین بعد فهمید😂

یه بارر بچه بودم بابام خودشو تو حمام با ژیلت بریده بود 🙈🙈بعد مامانم دنبال پنبه و بتادین میگشت منم ...

ای وای خدا جون، پفک!! نازی

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
عزیزم بابای من عاشق لواشک لقمه ایه و پاستیلم خیلی دوست داره   همیشه تو کمدش داره  گاهی ا ...

الهی.... لواشک و پاستیل!.. یه وخ نری دستبرد بزنی ها! بهش رحم کن باباته..

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
عزیزم بابای من عاشق لواشک لقمه ایه و پاستیلم خیلی دوست داره   همیشه تو کمدش داره  گاهی ا ...

بابای منم همیشه تو کمدش بیسکوییت داره چند روز پیش بچها اونجا گریه میکردن مامانم قایمکی برداشت نفری یدونه به بچها داد بابام وقتی اومد رفت لباسشو عوض کنه فوری متوجه شده بود 

تو دسشویی با صدای بلند زارت و زورت میکنه

هروقت یچیز بی منطق میگه میپرسیم چرا میگه با من بحث نکن

خالی زیاد میبنده 

همیشه جلوی دامادا دراز میکشه میگه ببخشید من خستم

همیشه هم رکابی و شلوار کردی میپوشه مگه اینکه دیگه خیلی رودربایستی داشته باشه با مهمون

بابای منم همیشه تو کمدش بیسکوییت داره چند روز پیش بچها اونجا گریه میکردن مامانم قایمکی برداشت نفری ی ...

عزیزم...

یکی دیگه از عادتهای بابام اینه که وقتی با ما ک خانواده اش هستیم میخواد تلفنی حرف بزنه اصلا به سلام و ...

بابای منم اینطور بود😂😂😂الان یه مدت سلام  واحوال پرسی میکنه در تعجبم🤔

بابای من هر از گاهی تفنگ آبپاش میخره هممونو خیس میکنه هی تا زمانی ک مامانم سربه نیستش کنه تفنگو  باز تابستون بعد دوباره میخره و این داستان ادامه دارد...  

تور میبندیم از این مبل به اون مبل تو پذیرایی والیبال فلجی بازی میکنیم   (خونمون ویلاییِ اپارتمان نیست معلمان اخلاق سایت  )

وقتی با مامانم بحث میکنه میره بیرون بالافاصله  sms برداشت از حساب میاد برای گوشیش ک خونه جا میذاره همیشه ما همه باهم میگیم کاش ناپلئونی خریده باشه   ولی در نهایت نون خامه ای میخره  

(الهی من دور بابام بگردم انقدر نفسمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍)

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بابای من میاد میگه نگا موهام چربه سرم چربه 😐😐😐😐 شامپویی که خریدیم به درد نمیخوره میگم خب پدرجان یه هفته است حموم نرفتی تقریبا هر هفته این برنامه رو داریم 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی