2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست جونیا لطفا از قضاوت کردن راجع به پستی که دوستمون راجع به آینه بغل و اینا گفت پرهیز کنیم، بهتره دور هم بگیم و شاد باشیم..ممنونم   

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

لیوان جلو پاشو نگاه نمیکنه😑 میگه کی اینو گذاشته این وسط😀،دمپایی دستشویی رو خیس میکنه ،همیشه هم فک میکنه حق باخودش اگه هم ثابت بشه اشتباه گفته با ی منطق من دراوردی اثبات میکنه درسته 

یاس باید یکی یکی همه رو بخونه بعد بیاد نظر بده

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بابای من با داداشم خیلی لجه و باهم کل کل میکنن

اصلامعلومه عمدی داداشمو حرص میده و قیافه ما😂😂😂😂😂😂

ب شدت آدمو نصیحت میکنه ک اشک آدم در میاد بعد کلی قربون صدقه میره😆همیشه بش میگم این کارو درک نمیکنم خب اشک در نیار ک مجبور شی ناز بکشی😃

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

من بابا ندارم شوهرم برام مث باباست 😍 ی بار بیرون بودیم داشتیم از پاساژ درمیومدیم ی ریز غر میزد ک چرا شالت  میره عقب چرا حرف گوش نمیدی آی خدا منو خلاص کن😅😅 روش ب من بود خورد ب شیشه در😐😐😂😂😂 قربون خدا برم  حرف گوش کنه داشت خلاصش  میکرد😂😂 من مرده بودم از خنده ولی نمیتونستم  بخندم😁 هیچ وقت یادم نمیره اون روزو😅😅

بابای من فوت شده، الهی قربونش برم، چقد دلم براش تنگ شده

ما مسافرت میرفتیم شهرای دیگه، بابام میخاس تو خیابون ادرس بپرسه از کسی، همون وسط خیابون یهو نگه میداش میگف فلانجا ادرسش کجاس

😂. حالا پشت سرشم بوق بوق، هی میگفتیم باباجان بزن کنار بعدبپرس، میگف ن صبکن ببینم کجاس

بضی وقتاهم درحین رانندگی اروم که میرف از عابرا ادرس میپرسید😂😂. اوناهم گیج نگا میکردن فقط

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

بابای من وقتی از یه نفر صحبت میشه توی خونه، فامیلیشو میپرسه. مثلا میگیم آقای حیدری . بعد میگه آهان میشناسمش از طایفه ی حیدری هاس.

حالا اصلا نمیشناسه ها. فقط اسم اون طایفه رو شنیده  

یه بارر بچه بودم بابام خودشو تو حمام با ژیلت بریده بود 🙈🙈بعد مامانم دنبال پنبه و بتادین میگشت منم گیر داده بودم باید به منم نشون بدید چی شده مامانم  هی میگفت دستش بریده منم میگفتم تو حموم مگه چاقو بود دستش ببره بعدنا که بزرگ شدم متوجه شدم ..همیشه هم خودش پفک دوست داشت وقتی پول میداد برم خوراکی بخرم اولش شرت میکرد حتما پفک بخرم