2777
2789
عنوان

قدیما🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

پول بود،رستوران و بازار زیاد میرفتیم،پارک هم میرفتیم،یادش بخیر شهر بازی هم زیاد بود چقدر هم شلوغ بود.کلا همش بیرون بودیم،صفا و صمیمیت بین آدما بیشتر بود،خونه های هم رفت و آمد میکردیم چقدر خوب بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستام بازی میکردم درس میخوندم سریالای تی وی هم خیلی خوب بود اتفاقا

مهمونی بود

و اینکه از نوجوونی گوشی داشتم چجوری گوشی نبود🧐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

قدیما برای قدیم بود مگه میشه الان مثل قدیم زندگی کرد پس به جای ماشین هم شتر سوار بشیم بگیم قدیم ماشین نبود هر دوره ای نیازها و شرایط خودشو داره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
قدیما برای قدیم بود مگه میشه الان مثل قدیم زندگی کرد پس به جای ماشین هم شتر سوار بشیم بگیم قدیم ماشی ...

نه میگم چه طوری زندگی میکردیم الان دو هفته نت خارجی نیست خسته و افسرده شدیم

نه میگم چه طوری زندگی میکردیم الان دو هفته نت خارجی نیست خسته و افسرده شدیم

اون موقع که نت نبود این همه وقت خالی هم نبود خیلی کارا دستی انجام میشد قدرت اقتصادی بیشتر بود و رفت و آمدها هم بیشتر نه مثل حالا که وقت هست ولی دیگه پول و...نیست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
اون موقع که نت نبود این همه وقت خالی هم نبود خیلی کارا دستی انجام میشد قدرت اقتصادی بیشتر بود و رفت ...

اره من یادمه میرفتیم طلا فروشی انگار بدل میخریدیم مردم چند تا چند تا النگو میخریدن همه جهیزیه خارجی میخریدن حتی متوسط ها

اره من یادمه میرفتیم طلا فروشی انگار بدل میخریدیم مردم چند تا چند تا النگو میخریدن همه جهیزیه خارجی ...

دقیقا من یادمه حتی دستفروش ها هم جنس خوب و با کیفیت خارجی داشتن با یکم پس انداز میشد یه تیکه طلا خرید

دقیقا من یادمه حتی دستفروش ها هم جنس خوب و با کیفیت خارجی داشتن با یکم پس انداز میشد یه تیکه طلا خری ...

من یادمه همین۹۶قیمت یه کناب زیست با یه گرم طلا برابر بود