2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرامیکو همش باید تی کشید.آشپزخونم سرامیکه روزی ده بار تی میکشم

خو گلیم بنداز روش . منم سرامیکه اما کرم رنگه اصلا طی نمیزنم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

سرامیک قشنگ ترش کرده اشپزخونه رو 🫤

خو وسطش انداختم کنارا خالیه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

سرامیکو همش باید تی کشید.آشپزخونم سرامیکه روزی ده بار تی میکشم

آخ منم 🤦🤦🤦🤦

پشیمونم کاش کامل فرش میکردم

یذره آب هم بریزه نبینم لیز میشه یه موقع بچه میخوره زمین

حالا من مستأجرم

ولی خب این مدلی دوست دارم باکلاس تره 🥴🥴🥴🥴

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سرامیک قشنگ ترش کرده اشپزخونه رو 🫤

من کلا خونم سرامیکه یدونه فرش انداختم فقط روش میشینیم اشپزخونه هم گلیم فرشه بقیه خالیه

من خونه قبلیم پارکت بود، این خونمون سرامیکه، واقعا پارکت از هر نظر بهتره. خیلی دوست دارم اینجا رو هم ...

پارکت لامصب خیلی گرون میشه بعد برا ما آشپزخونه بالاتره فک نکنم بشه لمینت پارکت کرد