سرامیکو همش باید تی کشید.آشپزخونم سرامیکه روزی ده بار تی میکشم
خو گلیم بنداز روش . منم سرامیکه اما کرم رنگه اصلا طی نمیزنم
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
سرامیکو همش باید تی کشید.آشپزخونم سرامیکه روزی ده بار تی میکشم
آخ منم 🤦🤦🤦🤦
پشیمونم کاش کامل فرش میکردم
یذره آب هم بریزه نبینم لیز میشه یه موقع بچه میخوره زمین
حالا من مستأجرم
ولی خب این مدلی دوست دارم باکلاس تره 🥴🥴🥴🥴
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
من کلا خونم سرامیکه یدونه فرش انداختم فقط روش میشینیم اشپزخونه هم گلیم فرشه بقیه خالیه