2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه شاغل میشم بالاخره؟ خسته شدم چن ماهه دارم میگردم ولی جور نمیشه😢

میدونم چن ماهه دنبال کار هستی و خسته شدی، ولی کارتها میگن تو مسیر درست هستی و تلاشها و مهارتهات دیده میشن. این ماه یا حداکثر اوایل ماه بعد، یک فرصت خوب برات پیش میاد که شغل مناسبیه و میتونه هم رضایتبخش باشه و هم حس پیشرفت بده.

فقط کارتها هشدار میدن که عجله و ناامیدی نکن و فرصتها رو درست ببینی، چون اگه صبور بمونی و با اعتماد پیش بری، نتیجهاش آرامش و رضایت خواهد بود. مسیر روشنه، ادامه بده و مطمئن باش تلاشهات بیثمر نمیمونه

من و کسی که داشتیم باهم اشنا میشدیم دوباره به هم برمیگردیم؟به ازدواج میرسیم؟

ازدواج نه

احتمال برگشت دوباره بین ۱ تا ۳ ماه آینده خیلی بالاست

شخصی که باهاش آشنا میشدید هنوز به تو فکر میکنه و علاقهاش باقیه.

ایا همسرم بر میگرده اشتی داریم با خیر چی میشه لطفا تایمم بگو

همسرت هنوز دوستت داره و امکان برگشت هست، ولی عجله نکن و صبور باش. اول با رفتار مهربون و کوتاه نشونههای مثبتش رو ببین، بعد جلو برو. اگه این مسیر رو درست بری، احتمال دیدن حرکت مثبت از سمتش ۳–۴ هفته آینده و آشتی کامل ۲–۳ ماه طول میکشه.

🌸 انرژی مثبت و آرامشت، کلیدشه

من کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه

احساساً مهربون، با درک و وفاداره، کسی که ارزش خانواده و تعهد رو میفهمه. ظاهرش متوسط یا خوشقیافه به سبک خودشه، بیشتر انرژی و شخصیتش جذابه تا ظاهرش.

زمان تقریبی ازدواجتم احتمالاً ۱–۲ سال آینده وارد مرحله جدی میشی، البته بسته به شرایط زندگی و تصمیمات مهمن

همسرت هنوز دوستت داره و امکان برگشت هست، ولی عجله نکن و صبور باش. اول با رفتار مهربون و کوتاه نشونهه ...

مرسی عزیزم دلم چقد دیر فک نکنم خونوادم بذارن انقد بلاتکلیف بمونم ممنونم برات ایت الکرسی میخونم