2777
2789
عنوان

بازاریا چقد کلاهبردارن

314 بازدید | 34 پست

دیروز رفتم سرای بلور برای جهیزیم خرید کنم

ست چاقو و کفگیرملاقه و ابزار آشپزخانه گرفتم از یه مغازه

طرف اونقد احترام گذاشت به ما که میگفتیم بازم بیایم بقیه چیزارو از همین بخریم

یه نگاه اجمالی به وسیله ها کردیم و اومدیم خونه دیدیم رنده از جاش درمیاد و از طرفی مادرشوهرم واسم همون روز ست چاقو خریده بود و مجبور شدیم دوباره بریم اونجا

چاقو رو با کتری قوری عوض کردیم اومدیم بیرون هنوز نرفتیم سوارماشین بشیم مادرشوهرم زنگ زد گفت کتری قوری نخرین من سفارش زدم از دیجی کالا

😣باز برگشتیم بجاش زودپز بخریم طرف قیمتو ب ما گفت وقتی فهمید میخوایم معاوضه کنیم ۱۰۰تومن کشید روش

چیز دیگه ای هم واسه خرید نبود

خلاصه اومدیمو امروز کتری قوری رو باز کردم که نگاه کنم دیدم قندونش شکسته و در نداره 

از خرید کردنم ناامید شدم😓چقد بی حواس اخه

قوری و کتری روچک کردم اینو چک نکردم

بهشونم که زنگ زدم گفت که اره شکسته یا لب پر شده

دراصل لب پر شده بود دو جاش و طرف خودش میدونست و دوبار هیچی نگف

شماهم تاحالا سرتون اینجوری کلاه رفته؟

همينه من و دوستم جمعه رفتيم شوش ميخواست كريستال بگيره واسه خودش

بعد ميگفتن اگه آشنا نداشته باشيد مغازه دار

مثلا 12تا فنجون كريستال ميخوان بدن بهت 2يا 3تاشو فيك ميذارن

يا مثلا ميوه خوري روش كريستاله چك پايه اش چين ميذارن😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه بهم ثابت کرده

همون جا 

توی مغازه 

باید ایستاد و تمام و کمال وارسی کرد جنس رو

حتی لباس

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من سر جهیزیه رفتم از شوش وسیله بگیرم یه مغازه هم بود روتختی اینا داشت روتختیمو گ فتم700همونو مولوی د ...

اره اونقد قسم میخورن که شوهرم میگفت بس کن اینقد چونه نزن طرف راست میگه دیگه

ولی هی ۵تومن۱۰تومن میومد پایین

از عنوان تاپیکتون خوشم نیومد...همسر منم بازاریه چقد راحت تهمت میزنید

عزیزم بازاری داریم تابازاری

خیلیا مبناشون جذب مشتریه تا بازم بیان پیششون ولی اینا چون جاشون خوبه و نگران کمبود مشتری نیستن اینجور سر مردم کلاه میزارن

اره اونقد قسم میخورن که شوهرم میگفت بس کن اینقد چونه نزن طرف راست میگه دیگه ولی هی ۵تومن۱۰تومن میوم ...

من حتی رفتم بهش گفتم به من گرون دادی گفت نه جنسش فرق میکنه بهونه همیشگی

درصورتی که حتی ملافه روتختم کشم نداشت 

اره اونقد قسم میخورن که شوهرم میگفت بس کن اینقد چونه نزن طرف راست میگه دیگه ولی هی ۵تومن۱۰تومن میوم ...

قسم خوردن خیلی بده

مثلا طرف قسم میخوره میگه به قران مجید این فقط برام هزار تومن سود داره

اخه مگه میشه طرف انقد داره خرج مغازه و جنس میده واسه هزار تومن سود؟😂یعنی بعضیا مردم رو احمق فرض مبکنن 

من سر جهیزیه رفتم از شوش وسیله بگیرم یه مغازه هم بود روتختی اینا داشت روتختیمو گ فتم700همونو مولوی د ...

آره منم سال ۹۲ این بالا رو سرم اوردن...رو تختی از شوش گرفتم دقیقا ۲برابر گرفت

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

عزیزم هر چیزی خریدی حتما چک کن

من جهیزیه گرفتنی دونه دونه نشستم چک کردم  برای مثال حتی یه نمکدون و بعدش با خیال راحت اومدم خونه 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️