2777
2789

هیچ دلگرمی بهش ندارم اصلا سربازه کلا نیس مرخصیم باشه انقد کار داره یا من نمیرسم یا اون نمیرسه بیاد منو ببینه دیگه خسته شدم آخه این چه رابطه آیه 🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یچیزی بهت میگم بر حسب تجربه ای ک داشتم

شعار نیست واقعیتیه ک با پوست و گوشت و استخوانم بش رسیدم

غیر ممکن محاله اگه وقتی طرف دوست داشته باشه برات وقت نداشته باشه یا دلش طاقت بیاره نبینتت

شده از خودش و بقیه میزنه برات ولی از تو ن....

غیر اینه همشون حرفاشون قشنگه و تهش جوری ول میکننن میرن که خودت آسیب بیشتری میبینی

دوست داشتن واقعی بی قید و شرطه و هیچی جلودارش نیست

دیگه وارد رابطه شدن در سن پایین همین مشکلات داره احتمالا آقا پسر سنش کمه

وقتی سرباز یعنی شغلش هم ثبات نداره

در کل منظورم اینکه اقتضای سنش باید در تکاپو باشه تا به حداقل ها برسه برای خودش پس طبیعی وقت برای دیگری نداشته باشه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم یچیزی بهت میگم بر حسب تجربه ای ک داشتم شعار نیست واقعیتیه ک با پوست و گوشت و استخوانم بش رسیدم ...

قبلا بهتر بود یعنی یه روز در میون میومد وقتم برام میزاشت الان به دلیل این اتفاقات اخیر مرخصی نمیدن یعنی هفته ای یبار اونم در حد چند ساعت تا بیاد باید دوباره بره ..