2777
2789
عنوان

کنکور

165 بازدید | 18 پست

من چند ساله از درس دورم سه سال تقریبا میخوام الان برگردم به درس تا کنکور

میخوام انسانی یا هنر امتحان بدم ولی با هیچکدوم آشنایی ندارم چون رشته ام تو دبیرستان نبودن

اونایی که رشتشون یکی از این اینا بوده یه راهنمایی کنید لطفاً کدوم درسا مهم ترن و کدوم کنکور بدم راحت تره برای منی که چند سال از درس دور بودم

ممنون میشم راهنمایی کنید

👑King Joffrey 👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بخوای چه رشته ای قبول بشی

مثلا الان شغلای تاپ دروامدنشون سخته کلا ولی غیر ممکن نیست

هدف شغلیتو مشخص کن بعد قدم بردار

مثلا اگه پزشکی میخوای برو تجربی

مهندسی میخوای برو ریاضی

وکالت و معلمی میخوای برو انسانی

کارای هنری برو هنر

بنظرم اول به فکر علاقه و هدفت باش بعد از طریق اون مسیرو شروع کن

عزیزم من هر چی باشه میرم تنها چیزی که میخوام مدرکه رشته و دانشگاه کجا باشه برام مهم نیست میخوام بدونم منی که چند ساله از درس دورم و رشته دبیرستانی این دو تا نبوده کدومش کنکور بدم بهتره

ممنون میشم راهنمایی کنی

👑King Joffrey 👑

بستگی داره بخوای چه رشته ای قبول بشیمثلا الان شغلای تاپ دروامدنشون سخته کلا ولی غیر ممکن نیست هدف شغ ...

متوجه هستم عزیزم ممنونم از راهنمایی ولی من برام حقیقتا رشته یا دانشگاه کجا باشه فرقی نمیکنه فقط مدرک میخوام و سه ساله سراغ درس نرفتم

الان خواستم بدونم هنر درساش چطورن

تو چند ماه جمع میشه یا بذارم سال بعد

اگه بذارم سال بعدی به انسانی میرسم ؟

👑King Joffrey 👑

عزیزم من هر چی باشه میرم تنها چیزی که میخوام مدرکه رشته و دانشگاه کجا باشه برام مهم نیست میخوام بدون ...

هر دو سختی خودشونو دارن

هنر بجز زیست بقیه درسای تجربیو داره بخاطر همین بچهای تجربی هنرو اوکی ترن

انسانی درساش در مقایسه با هنر حجم بیشتری داره

هنر متقاضیای کمتری داره واسه همین قبولیش راحتتره

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...

هر دو سختی خودشونو دارن هنر بجز زیست بقیه درسای تجربیو داره بخاطر همین بچهای تجربی هنرو اوکی ترن انس ...

منم تصمیم گرفتم همون هنر رو بخونم

میدونی کتاباش از کجا تهیه کنم

چند تا کتابفروشی رفتم کتاب های درسی نداشتن

👑King Joffrey 👑

منم تصمیم گرفتم همون هنر رو بخونم میدونی کتاباش از کجا تهیه کنم چند تا کتابفروشی رفتم کتاب های درسی ...

بپرس از اطرافیان اگه دست دوم داشتن بگیر اگه هم نه تو دیوار بخر

‏خیلی تلخه، ‏آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنن‏دست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...