curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 عنوان کنکور 165 بازدید | 18 پست من چند ساله از درس دورم سه سال تقریبا میخوام الان برگردم به درس تا کنکورمیخوام انسانی یا هنر امتحان بدم ولی با هیچکدوم آشنایی ندارم چون رشته ام تو دبیرستان نبودناونایی که رشتشون یکی از این اینا بوده یه راهنمایی کنید لطفاً کدوم درسا مهم ترن و کدوم کنکور بدم راحت تره برای منی که چند سال از درس دور بودمممنون میشم راهنمایی کنید 👑King Joffrey 👑 1404/11/01 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1360 بنظرم اول به فکر علاقه و هدفت باش بعد از طریق اون مسیرو شروع کن خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
sadaf0860 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 10 بستگی داره بخوای چه رشته ای قبول بشیمثلا الان شغلای تاپ دروامدنشون سخته کلا ولی غیر ممکن نیست هدف شغلیتو مشخص کن بعد قدم بردارمثلا اگه پزشکی میخوای برو تجربی مهندسی میخوای برو ریاضی وکالت و معلمی میخوای برو انسانی کارای هنری برو هنر
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 بنظرم اول به فکر علاقه و هدفت باش بعد از طریق اون مسیرو شروع کن عزیزم من هر چی باشه میرم تنها چیزی که میخوام مدرکه رشته و دانشگاه کجا باشه برام مهم نیست میخوام بدونم منی که چند ساله از درس دورم و رشته دبیرستانی این دو تا نبوده کدومش کنکور بدم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنی 👑King Joffrey 👑
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 اگه رشتت یچیز دیکه بوده فک نکنم انسانی بتونی بدیااا خیلی سخته ؟ هنر چطور اون درساش چطورن ؟ 👑King Joffrey 👑
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 انسانی تعداد و حجم درسها خیلی زیاده هنر چطور ؟ 👑King Joffrey 👑
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 بستگی داره بخوای چه رشته ای قبول بشیمثلا الان شغلای تاپ دروامدنشون سخته کلا ولی غیر ممکن نیست هدف شغ ... متوجه هستم عزیزم ممنونم از راهنمایی ولی من برام حقیقتا رشته یا دانشگاه کجا باشه فرقی نمیکنه فقط مدرک میخوام و سه ساله سراغ درس نرفتم الان خواستم بدونم هنر درساش چطورن تو چند ماه جمع میشه یا بذارم سال بعد اگه بذارم سال بعدی به انسانی میرسم ؟ 👑King Joffrey 👑
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1360 عزیزم من هر چی باشه میرم تنها چیزی که میخوام مدرکه رشته و دانشگاه کجا باشه برام مهم نیست میخوام بدون ... هر دو سختی خودشونو دارن هنر بجز زیست بقیه درسای تجربیو داره بخاطر همین بچهای تجربی هنرو اوکی ترن انسانی درساش در مقایسه با هنر حجم بیشتری داره هنر متقاضیای کمتری داره واسه همین قبولیش راحتتره خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 هر دو سختی خودشونو دارن هنر بجز زیست بقیه درسای تجربیو داره بخاطر همین بچهای تجربی هنرو اوکی ترن انس ... منم تصمیم گرفتم همون هنر رو بخونم میدونی کتاباش از کجا تهیه کنم چند تا کتابفروشی رفتم کتاب های درسی نداشتن 👑King Joffrey 👑
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1360 منم تصمیم گرفتم همون هنر رو بخونم میدونی کتاباش از کجا تهیه کنم چند تا کتابفروشی رفتم کتاب های درسی ... بپرس از اطرافیان اگه دست دوم داشتن بگیر اگه هم نه تو دیوار بخر خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 بپرس از اطرافیان اگه دست دوم داشتن بگیر اگه هم نه تو دیوار بخر باشه ممنونم 👑King Joffrey 👑
اولاف_هسدم عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 1360 باشه ممنونم موفق باشی ❤️ خیلی تلخه، آدما دیگه حتی خداحافظی هم نمیکنندست از مسیج دادن میکشن و همهچی همونجا تموم میشه ...
curse مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 39 موفق باشی ❤️ ممنونم امیدوارم همه کنکوری ها موفق بشن 👑King Joffrey 👑