2777
2789
عنوان

خواستگار سمی

473 بازدید | 28 پست

یه خواستگار دارم چند وقت پیش اومدن و ما رفتیم با هم حرف بزنیم و پسره با یه صدایی که به شدت داشت خودشو جر میداد توش خش بندازه و کلفتش کنه حرف میزد که من اینو دارم من اونو دارم من کجارو گرفتم من پولدارم من من من من و اصلا تو چشام نگا نمیکرد دلم میخواست دست ببرم حلقشو جر بدم خلاصه که به زور تحملش کردم تا وقتی رفتن

قیافه و ایناش به شدت اوکی بود ولی قد سگ از شخصیتش خوشم نیومده ولی مامان بابام همش میگن نه عالیه نه فلانه فکر کن دربارش و...هرچیم میگم بابا این اینجوری بود میگن نه تو زیادی حساسی از همه یه ایرادی میگیری

حالا اینا زنگ زدن واسه جواب

موندم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دو دلی یه مدت آشنا شو باهاش

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بهشون بگو یمدت دیگه باید آشنا بشیم

اگه باز اخلاقش همینه و تکرارش کرد

راحت تر میتونی جواب منفی بدی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚