2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

20 بازدید | 18 پست

بچها دخترم دوسالو نیمشه قیافه معمولی داره ی کوچلو پوستش سبزس اما چشمای درشتی داره

خواهر شوهرم دیشب از دخترم انتقاد میکرد ک پوستش سیاهه منم اولش چیزی نگفتم بعد ک شروع کرد ب نازیدن ب دختر خودش گفتم دخترم اگه سبزه اما اجزا صورتش قشنگتره از دخترت خدا همه چیزو ب یکی نمیده بعد در میاد میگه دماغش پهنه دهنشم گشاده.... اینقدررررر از این شکلی توصیف کردنش ناراحت شدم ک خدا میدونه آخه چرا ادم باید در مورد ی بچه کوچیک ک برادرزادتم هست اینطور بگی مگه با بچت چ فرقی داره یا کلا حتی اگه شوخی هم کرده باشه یعنی شعورش نمیرسه من بعنوان عروس اون خونه بهم بر میخوره یکی ب بچم اینطور بگه؟

بنظرتون من ادم حساسیم یا اون ادم بی شعوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که مسلما بی شعوره.ولی دفعه دیگه نزار بفهمه ناراحت شدی ببین ول میکنه.یا شوهرت باید بشورتش

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

توهم وقتی داشت تعریف میکرد میخندیدی میگفتی سوسکه داشت از دیوار میرفت بالا ننش گفت واای قربون دست وپای بلوریت برم مادر😑😑البته اینجور جواب دادنا پایین اوردن شخصیتمون در حد همون ادما میشه من بچه ندارم فعلا ولی خاهرزادم ۳سالشه اگه کسی بخاد اینجوری دربارش نظر بده واقعا اونجا دیگه با زبون خودشون بیشعوری جوابشونو میدم که بفهمن

همش ازش ایراد میگیره ک بچت شیطونه محبتی ک بهش نداره ایرادم ازش میگیره خییییلی دارم ازش متنفر میشم

گفت شیطونه بگو بچه سالم فعالیت داره بپر بپر وجنب وجوش داره مگه پیر سالخوردس که یه گوشه بشینه جیکش درنیاد؟

توهم وقتی داشت تعریف میکرد میخندیدی میگفتی سوسکه داشت از دیوار میرفت بالا ننش گفت واای قربون دست وپا ...

بخدا من آبرو داری میکنم چیزی نمیگم نمیخوام تو خانواده ناراحتی بوحود بیارم فقط ملاحضه میکنم

اگه حرفی بزنمم میگن شوخی کردیم تو حساسی بی جنبه ای و از این حرفا متهمم میکنن

بخدا من آبرو داری میکنم چیزی نمیگم نمیخوام تو خانواده ناراحتی بوحود بیارم فقط ملاحضه میکنماگه حرفی ب ...

اینجور ادما سکوتتو میذارن پای سادگیت وبیشتر میتازونن براهمین میگم باخنده بگو چیزی گفتن تو گارد بگیر بگو وااا منم شوخی میکنم چرا ناراحت شدی اگه گفتن حرفت زشت بود یاهرچی بگو چیزی که عوض داره گله نداره یچی گفتی یچی شنیدی