سلام دوستان کسی اینجا روانشناس هست ؟ من یه سوال داشتم در موردش البته الان خلاصه میگم شرطی شدن به استرس یا برانگیختگی طبیعی هست ؟ یعنی بدون استرس اصلا عملکرد و بهره وری ندارم این عادیه ؟؟؟ کلا با آرامش و بیخیالی نمیتونم کار کنم باید یه سطح تنشی باشه و وقتی هم که سعی میکنم اروم باشم کلا اجتناب میکنم
دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مثلا تا چ حدی ؟ هر چی تلاش میکنم با بیخیالی و آرامش کار کنم اصلا نمیشه پیش نمیره انگار
اینکه بخوای مثلا کاری که داری انجام میدی با بهترین نحوه انجام بشه
دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ
مثلا برای امتحان و درسام اصلا با سطح استرس پایین یا آرامش اصلا مغزم کار نمیکرد یا خیلی سرسری و بد بود ؛ فقط و فقط با استرس شدید اون تمرکز و عملکرد ذهنی خوب رو داشتم
بعد توی تاپیک بی حسی م گفتم اگاهانه ک خودم رو بی حس میکنم اصلا بدتر شدم خیلی تنبل و اجتنابی شدم