2777
2789
عنوان

عروس هلندی ماده

75 بازدید | 22 پست

سلام من یک عروس هلندی ماده دستی دارم که چهار سالش هست و امروز اولین تخمش رو گذاشته میخوام جلوی این فرایندش رو بگیرم(جفت نداره) باید چیکار کنم که تخم نزاره؟ یه ساعت پیش چند دقیقه ای داخل خواب میلرزید ولی خب بعدش اوکی شد.. الانم سرشو پایین اورد و دمش رو برد بالا و صدا از خودش درمیاورد ممکنه تخم داخل بدنش گیر کرده باشه یا طبیعیه؟..غذا و اب میخوره و پرارایی میکنه.. ارزن تخمه کف دریا و پلت هم براش گذاشتم

خب براش جفت بگیر اذیت میشه طفلی تخم پوک بزاد

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه کاری کرد که تخم نذاره

تخمی که گذاشت یواشکی وقتی که نمیبینه و حواسش نیست بردار از دیدش دور کن

خودشون به راحتی تخم میذارن اشکال نداره

ولی وقتی جفت ندارن شاید یک بار در سال اتفاق بیوفته فقط

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

نمیشه کاری کرد که تخم نذاره تخمی که گذاشت یواشکی وقتی که نمیبینه و حواسش نیست بردار از دیدش دور کن خ ...

اخه یه اشنایی داشتیم اونم عروس هلندیش جفت نداشت و تخم میزاشت..چون بدنش ضعیف شده بود و کلسیم بدنش کم شده بود تخم تو بدنش گیر کرد و مرد..

من ماده داشتم

هرچند وقت یبار اینکارو میکرد ولی سعی کن هربار که اون حرکتو انجام میده حواسشو پرت کنی

فکر میکنم اگه تخم گیر کرده باشه بیحال میشه خودش

عروس من که اینجوری نشد ولی هر سری ۵ ۶ تا تخم میذاشت

خب براش جفت بگیر اذیت میشه طفلی تخم پوک بزاد

نمیشه... یعنی جفتگیری نمیکنه از وقتی بدنیا اومده ویش خودمون بوده و به نوعی مارو خانواده خودش میبینه..با پرنده های دیگه کلا سازش نداره مثلا یه عروس هلندی نر بیاد خونمون کاری باهاش نداره ولی اگه به اون عروس هلندی نر توجه کنیم(مثلا نازش کنیم) بهش حملهور میشه..

اخه یه اشنایی داشتیم اونم عروس هلندیش جفت نداشت و تخم میزاشت..چون بدنش ضعیف شده بود و کلسیم بدنش کم ...

خب حتما باید بهش ویتامین بدی و کلسیم بدنش رو تامین کنی

گرمیجات رو تو غذاش کمتر کن

در کل وقتی به بلوغ برسن درهرصورت تخم میذارن چه جفت داشته باشن چه نداشته باشن

فقط باید مراقبشون بود که اذیت نشن

اخه یه اشنایی داشتیم اونم عروس هلندیش جفت نداشت و تخم میزاشت..چون بدنش ضعیف شده بود و کلسیم بدنش کم ...

چیزای مقوی بهش بدید بخوره گرم نگهش دارید لازم نیست همش بهش سر بزنی خودش در تنهایی تخم میذاره

اگر علائم بدی نشون داد یا حالش بد بود ببرش دکتر

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

من ماده داشتم هرچند وقت یبار اینکارو میکرد ولی سعی کن هربار که اون حرکتو انجام میده حواسشو پرت کنی ف ...

غذا براش چیا میزاشتین؟ مشکلی براش پیش نیامد؟..اخه این چهارسالشه.. هیچوقت تخم نزاشته بود من یه اشتباهی کردم براش لونه گذاشتم(البته بعد دو روز برداشتمش به دلایلی) و خب امروز دیدم تخم گذاشته..

غذا براش چیا میزاشتین؟ مشکلی براش پیش نیامد؟..اخه این چهارسالشه.. هیچوقت تخم نزاشته بود من یه اشتباه ...

نه خیلی تقویتش کردیم

ولی خودش بنظرم خیلی اذیت میشد

تا اون ۵ تا تخم بذاره کم غذا میخورد و اذیت میکرد

حقیقتا الان یادم نمیاد دقیق ولی تخمه و اینا نده

اونایی که فکر میکنی طبع گرم دارن نخوره

حتما حتما کلسیم بهش بده