سلام من یک عروس هلندی ماده دستی دارم که چهار سالش هست و امروز اولین تخمش رو گذاشته میخوام جلوی این فرایندش رو بگیرم(جفت نداره) باید چیکار کنم که تخم نزاره؟ یه ساعت پیش چند دقیقه ای داخل خواب میلرزید ولی خب بعدش اوکی شد.. الانم سرشو پایین اورد و دمش رو برد بالا و صدا از خودش درمیاورد ممکنه تخم داخل بدنش گیر کرده باشه یا طبیعیه؟..غذا و اب میخوره و پرارایی میکنه.. ارزن تخمه کف دریا و پلت هم براش گذاشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیشه... یعنی جفتگیری نمیکنه از وقتی بدنیا اومده ویش خودمون بوده و به نوعی مارو خانواده خودش میبینه..با پرنده های دیگه کلا سازش نداره مثلا یه عروس هلندی نر بیاد خونمون کاری باهاش نداره ولی اگه به اون عروس هلندی نر توجه کنیم(مثلا نازش کنیم) بهش حملهور میشه..
من ماده داشتم هرچند وقت یبار اینکارو میکرد ولی سعی کن هربار که اون حرکتو انجام میده حواسشو پرت کنی ف ...
غذا براش چیا میزاشتین؟ مشکلی براش پیش نیامد؟..اخه این چهارسالشه.. هیچوقت تخم نزاشته بود من یه اشتباهی کردم براش لونه گذاشتم(البته بعد دو روز برداشتمش به دلایلی) و خب امروز دیدم تخم گذاشته..