2777
2789
عنوان

سگ خودت باش

248 بازدید | 12 پست

میگن یه روز یه سگی داشت علف میخورد یه سگ دیگه که از اونجا رد میشد دیدش تعجب کرد وایساد گفت تو کی هستی؟چرا علف میخوری؟اون سگه که داشت علف میخورد باد به غبغبش انداخت گفت من؟من سگ قاسم خانَم. اون یکی سگه با تاسف نگاش کرد گفت سگ حسابی تو که علف میخوری دیگه چرا سگ قاسم خان؟اگه لااقل یه تیکه استخون جلوت انداخته بود باز یه چیزی حالا که علف میخوری دیگه چرا سگ قاسم خان؟سگ خودت باش.

آره عزیزان آزادگی صفت شریفیه آزاده باشید🕊🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌👏

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...