2777
2789
عنوان

ویتامین دی

96 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر من پارسال ابان ماه ازمایش دادم و ویتامین دی ، ۱۷.۸۹ بود تقریبا ۱۸ ولی دکترم اصلا چکش نکرد وچیزی نگفت ، علامتی جز ببحالی و کسلی هم نداشتم ولی دیروز برای اولین بار زانو درد شدید گرفتم بنظرتون از پارسال تا الان یعنی به زیر ۱۰ رسیده یهو؟؟ هرکیو دیدم زانو درد داشته ۸بوده ۷بوده ، حالا سوالم اینه من الان دکتر نییت تو شهرمون که برم ، با سطح ۱۸ چهدوزی بخورم؟ ۵۰،۰۰۰هفته ای یکبار یا ۲هفته یکبار بخورم؟ تا چند مدت؟ مثلا ۲ماه کامل هر هفتش ۵۰۰۰۰بخورم ولی از ماه سوم فقط ماهی یکی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید به شدت کسلم وخسته اصلا توان درس خوندن ندارم

یه دکتری میگفت اصلا پنجاه هزار نخورید این حجم از ویتامین دی نباید یکباره وارد بدن بشه. عوضش ویتامین دی هزار رو هر روز بخور

منم هر روز میخورم

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سفیدی مو بخاطر ویتامین ب هستش ب ۱۲ بخور یا امپولشو بزن

اخه من مشکل هورمونی هم ندارم از بخت بدم اینهمه هزینه کردم ولی رفتم دکتر اصلا بهم نگفت مشکل تیرویید دارم یاته شاید این سفیدی برای تیرویید باشه دکتر بجوری حملا میکرد به ادم جرئت نداشتی دو کلام صحبت کنی ، اصلا نمیدونم مشکل از چیه،

تا چه مدت گلم؟ چون سطحش توی بدنم خیلی کم میترسم هزار کمکم نکنخ

نمیدونم عزیزم فعلا تا دکترم نگفته قطع نمیکنم

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن