2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل

154 بازدید | 23 پست

دوستان کسی تجربه استفاده از ماینوکسیدیل رو داره برای ریزش مو حالا چه قرصش چه محلولش، من نزدیک یک ماهه دارم محلول ۲ درصدشو میزنم همچنان ریزش شدید دارم نمیدونم طبیعیه یا برای من بی فایدست، شما تجربه استفاشو ندارید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم تمامی راه های ریزش مو رو رفته 😂

محلولش رو میزنه چندین ماهه و راضیه و میگه خیلی کم شده

اما حتما برو دکتر

جدای چک کردن ویتامین، خواب درست، کنترل استرس و..

مثلا داداش من چندین جلسه prp و مزوتراپیم انجام داد

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

اثرش رو بعد از ۴ماه تا ۶ ماه تازه نشون میده پس اگر دکتره نوشته بهش اعتماد کن و ادامه بده

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
داداشم تمامی راه های ریزش مو رو رفته 😂محلولش رو میزنه چندین ماهه و راضیه و میگه خیلی کم شدهاما حتما ...

انقدر دکتر رفتم که حالم بهم میخوره دیگه، ازمایشم دادم والا سالمم، داداشتون چند درصد میزنه و چندوقته؟ اولش ریزشش بیشتر نشد؟

من استفاده کردم ریزش داره اولاش

اما بعدش مو ریز ریز در میاد

باید بزنی

البتع من ۶ ۷ ماهی زدم ماهای اخر حس کردم دارم بدتر کچل میشم دیگه نزدم قطع کرذم

دکتر واسه چی نوشته برا شما؟ الگو ریزش مردانه داری؟

انقدر دکتر رفتم که حالم بهم میخوره دیگه، ازمایشم دادم والا سالمم، داداشتون چند درصد میزنه و چندوقته؟ ...

متاسفانه از جزییاتش خبر ندارم 🥲

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

از اب و هوا و غذاهایی که دارن به خوردمون میدن وگرنه من هیچ مشکلی ندارم تو ازمایشام

روغن مصرفی رو کنجد و زیتون استفاده کن

درست بخواب حداقل هفت ساعت

سبوس برنج و پودر جوانه گندم بزار تو تغذیت

اگه ریزش هورمونی ارثی داری روغن تخم کدو بخور

من استفاده کردم ریزش داره اولاشاما بعدش مو ریز ریز در میاد باید بزنیالبتع من ۶ ۷ ماهی زدم ماهای اخر ...

چند درصد زدی؟ با دکتر مشورت کردی و قطع کردی؟ شاید موهای ضعیفت داشته میریخته، من اره گفتن نوعش اندروژنیکه

چند درصد زدی؟ با دکتر مشورت کردی و قطع کردی؟ شاید موهای ضعیفت داشته میریخته، من اره گفتن نوعش اندروژ ...

من محلول دئودراگ زدم ک حاوی ماینوکسیدل ۵ درصده

میگن دوز کمترش جوابگو نیس

ن با دکتر مشورت نکردم دیگه خودم قطع کردم