دوستان کسی تجربه استفاده از ماینوکسیدیل رو داره برای ریزش مو حالا چه قرصش چه محلولش، من نزدیک یک ماهه دارم محلول ۲ درصدشو میزنم همچنان ریزش شدید دارم نمیدونم طبیعیه یا برای من بی فایدست، شما تجربه استفاشو ندارید؟!
خودم خیر برادرم ریزش آندروژنیک داره و استفاده میکنه موضعی. علاوه بر اون دکتر بهش گفته صبحا یه قاشق مرباخوری روغن تخم کدو بخوره دی اچ تی بلاکر هست. خیلی تاثیر داشته براش. من ریزش نرمال دارم ولی منم روغن رو مصرف میکنم خوراکی بنظرم خوبه ولی خب اینم تاثیرش رو بعد از چندماه میبینید. ماینوکسیدیل هم برادر من تاثیرش رو از ماه ۶ به بعد روی ریزش دید. و دکتر خیلی توصیه کرده که کف سرش چرب نباشه و شستشوش رو براساس چربی سرش تعیین کنه چون چربی خودش دی اچ تی بیشتر تولید میکنه. درمارولر هم میگفت خوب بوده براش.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
روغن رو اگر بتونی بری روغن گیری ها خیلی بهتره که جلوی خودت روغن بگیرن. اگر پیدا نکردی جایی رو که خودشون بگیرن، عطاری ها هم دارن روغن تخم کدو
تخم کدو هم خودش عالیه ولی تاثیر مصرف روغنش خیلی بیشتره. زیاده روی هم نکن همون روزی یه قاشق مربا خوری کافیه.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵