2777
2789
ممنون که راهنمایی کردی چون من اصلا بلد نیستم بچسبونم حتی اون ساده هاشچطوری ریسه ای می چسبونید؟

وایییی توروخدا نگو من خودم گرفتم ساده ریسه ای میخوام خودم بزارممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریسه ای ها سایز دارن من معمولا ۱۰ ، ۱۲ ، ۱۴ میگیرم ۱۰ برای گوشه داخلی چشم ۱۲ وسط۱۴ انتهای چشم سه تار ...

من الان فقط ی ۱۲ ساده دارم همون و نمیشه گذاشت؟ زشت میشه؟

وایییی توروخدا نگو من خودم گرفتم ساده ریسه ای میخوام خودم بزارممم

نمی دونم می خای الان امتحان کن که اگر فردا نتونستی بچسبونی بری سالن

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
ده ها بار فیلم تو یوتیوب دیدم اونا راحت انجام میدن من نمی تونم .حتی از اون مژه ساده ها با چسب و پنس ...

منم از اون ساده ها اصلا بلد نیستم ولی اینارو چندبار بذاری راه میوفتی

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بابا کاشت نماز میخونم نمیشه اصلا بعد چادری ام زشته کلا نمیشه باز این و ی بار میزارم سریع در میارم بع ...

اهان اگر اینجوریه ک ناخن مصنوعی بذار ولی اخرش ک همه کاراتو کردی بذار ی چسبم بذار تو کیفت ببر ک اگر تو سالن کند بچسبونیش

من بار اول گذاشتم یکم خراب کردم نمیدونم والا

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
من الان فقط ی ۱۲ ساده دارم همون و نمیشه گذاشت؟ زشت میشه؟

ن قشنگ میشه بذار گوشه انتهای چشمتو دو ردیف بذار

اهان اگر اینجوریه ک ناخن مصنوعی بذار ولی اخرش ک همه کاراتو کردی بذار ی چسبم بذار تو کیفت ببر ک اگر ت ...

ناخون هام چسب ندارع گفت خودش پشتش چسب داره بزار رو ناخون یکم حرارت سشوار بده میچسبه با همون چسب مژه نمیشه ناخون و تو سالن اگه افتاد بچسبونم؟😂

عزیزم یه نصیحت یه چسب ناخن و مژه بذار پیش خودت ببر عروسی ک اگه جدا شدن فوری بتونی درستش کنی

عشقم ناخون و چسب نداد گفت خودش داره تو فقط یکم با سشوار حرارت بده بهش بعد میچسبه به ناخونت

نمیشه تو تالار اگه ی موقع کنده شد با همون چسب مژه بزنم 😂؟ البته ایشالا ک کنده نشه