ده ها بار فیلم تو یوتیوب دیدم اونا راحت انجام میدن من نمی تونم .حتی از اون مژه ساده ها با چسب و پنس ...
منم از اون ساده ها اصلا بلد نیستم ولی اینارو چندبار بذاری راه میوفتی
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
بابا کاشت نماز میخونم نمیشه اصلا بعد چادری ام زشته کلا نمیشه باز این و ی بار میزارم سریع در میارم بع ...
اهان اگر اینجوریه ک ناخن مصنوعی بذار ولی اخرش ک همه کاراتو کردی بذار ی چسبم بذار تو کیفت ببر ک اگر تو سالن کند بچسبونیش
من بار اول گذاشتم یکم خراب کردم نمیدونم والا
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
من الان فقط ی ۱۲ ساده دارم همون و نمیشه گذاشت؟ زشت میشه؟
ن قشنگ میشه بذار گوشه انتهای چشمتو دو ردیف بذار