2777
2789

مژه رو اگر واردی از صبح زود پاشو بذار ک تا عصر چسباش خشک بشن

ناخن مصنوعی؟ خب چرا کاشت نکردی!!!

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مژه رو اگر واردی از صبح زود پاشو بذار ک تا عصر چسباش خشک بشن ناخن مصنوعی؟ خب چرا کاشت نکردی!!!

چرا از صبح؟؟؟پس چرا وقتی میدیم سالن برای میکاپ همون موقع می چسبونن

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
چرا از صبح؟؟؟پس چرا وقتی میدیم سالن برای میکاپ همون موقع می چسبونن

گفتم دیگ چون چسبش خشک بشه

البته من مژه ریسه ای رو گفتم از صبح چون ادم تسلط نداره تا بخواد دونه دونه با موچین برداره بزاره زیر پلک طول میکشه

اون مژه یسره ها ک همون موقع بعد میکاپ

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

اگه خودت میخوای ارایش کنی قبل از آرایش بزار اگه ارلیشگاه میری که خودشون میزارن برات ناخن هم مصنوعی سعی کن آخر کار بزاری چون ممکنه نتونی کارهاتو قشنگ انجام بدی من یه بار گذاشتم اصلا نمیتونستم قشنگ لباسم رو بپوشم

گفتم دیگ چون چسبش خشک بشه البته من مژه ریسه ای رو گفتم از صبح چون ادم تسلط نداره تا بخواد دونه دونه ...

ممنون که راهنمایی کردی

چون من اصلا بلد نیستم بچسبونم حتی اون ساده هاش

چطوری ریسه ای می چسبونید؟

ممنون که راهنمایی کردی چون من اصلا بلد نیستم بچسبونم حتی اون ساده هاشچطوری ریسه ای می چسبونید؟

ریسه ای ها سایز دارن

من معمولا ۱۰ ، ۱۲ ، ۱۴ میگیرم

۱۰ برای گوشه داخلی چشم

۱۲ وسط

۱۴ انتهای چشم

سه تار سه تار با قیچی ابرو از ریسه جدا کن

چسب بزن

پلکتو بده بالا

با موچین بذار زیر پلکت

با پشت موچین یکم فشار بده مژه رو فیکس شه

اگر فیلمشو نتا وصل شد ببینی خیلی راحته کاری نداره

ریسه ای ها سایز دارن من معمولا ۱۰ ، ۱۲ ، ۱۴ میگیرم ۱۰ برای گوشه داخلی چشم ۱۲ وسط۱۴ انتهای چشم سه تار ...

ده ها بار فیلم تو یوتیوب دیدم

اونا راحت انجام میدن من نمی تونم .حتی از اون مژه ساده ها با چسب و پنس مخصوص خریدم

تو فیلم راحت می چسبونه من اصلا نمی تونم

مژه رو اگر واردی از صبح زود پاشو بذار ک تا عصر چسباش خشک بشن ناخن مصنوعی؟ خب چرا کاشت نکردی!!!

بابا کاشت نماز میخونم نمیشه اصلا بعد چادری ام زشته کلا نمیشه

باز این و ی بار میزارم سریع در میارم بعد عروسی

ن من اولین بارمه میخوام مژه بزارم یعنی نمیتونم؟