2777
2789
عنوان

حقوق زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 55 پست
عزمزمه برا آدم هایی مثل شما باید سکوت کرد. چون لطف خدا در حق شما ها این بود که کور و کر بشن در مورد ...

اره ما کور و کریم برو لطفا یجا دیگه اسلامو نشر بده😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا ک اصلا حق و حقوق زنان بهشون تو قانون داده نشده که بخوان واقف باشن

دوما مملکت ضعف اموزش داره

تمام این فقر فرهنگی از عدم اموزش درست از کودکیه

و یمشت خانواده که اونام اموزش درستی نداشتن فکر میکنن وقتی پسر میارن جانشین امپراطور اوردن ک انقدر سرش مینازن

و هر زری میزنه و هر غلطی میکنه بهش افرین میگن

تهش میشه همین وضع مسخره ای ک میبینی😂

خودت باش، دنیا اصالت ستایش میکنه🫧

یه دوستِ پسری داشتم میگفت تنها کاری که فقط ما مردا میتونیم از پسش بربیایم سرپا شاشیدنه😂🤣

اونم همه جارو شاشی میکنن😂ببین بحثم این نیست مردا بدن میگم چرا حقوق مارو میخورن آخه حق تحصیل من به توچه

کی گفته رانندگی فقط شجاعت و اعتماد به نفس میخواد اینقد اینو گفتن که مردا استعدادشون تو رانندگی بهتره ...

معلومه که خیلی خانوما رانندگیشون خوبه ، من خودمم رانندگیم خوبه ، اما از لحاظ علمی ثابت شده است که بعضی از مهارت ها در مغز اقایون تقویت شده تره و هم اینطور بعضی از موارد در مغز خانم ها ، هر چند ژنتیک هم تو این قضیه نقش دره و فرد به فرد متفاوته

اولا ک اصلا حق و حقوق زنان بهشون تو قانون داده نشده که بخوان واقف باشندوما مملکت ضعف اموزش دارهتمام ...

میدونم همه اینا واقعا حق با توعه ولی میگم جامعه آگاه تر شده نسبت به نسل قبل ولی همچنان مردای دهه ۷۰ اینا درباره اینکه مثلا تو ازدواج حقوقی بدیهی زن خودشون رو که به ظلم گرفته شده بدن بهشون تردید دارن

معلومه که خیلی خانوما رانندگیشون خوبه ، من خودمم رانندگیم خوبه ، اما از لحاظ علمی ثابت شده است که بع ...

خب این چه ارتباطی داره به اینکه اگر ماشینی اشتباهی کرد توی خیابون، بگیم راننده ش لابد زنه؟

مثل اینه بگیم دخترها به دلایل فیزیولوژیک و ژنتیکی توی درس فلان قویترن، پس اگر هر برگه امتحانی از اون درس دیدیم که نمره ش بد بود، بگیم حتما مال پسره