2777
2789
عنوان

حقوق زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 55 پست
اونم همه جارو شاشی میکنن😂ببین بحثم این نیست مردا بدن میگم چرا حقوق مارو میخورن آخه حق تحصیل من به ت ...

🤣🤣🤣 جرر

خداروشکر این چیزا رو تو هم نسلیای خودم زیاد نمیبینم همشون قدیمین که این حرفا میزنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم ژنتیک خوندم فیزیولوژی هم خوندم رفرنس گایتون بخش اعصاب فصل ساختار مغز

خب تو که خوندی میدونی این ژن نیست ژنی به اسم ژن توانایی در رانندگی نداریم پس چرا اسم ژنتیک میاری وسط

میدونم همه اینا واقعا حق با توعه ولی میگم جامعه آگاه تر شده نسبت به نسل قبل ولی همچنان مردای دهه ۷۰ ...

صدرصد جامعه اگاه تر شده

واسه همین یسری قوانین هم در صدد تغییره

اگ زن ها رو ندن ب این امثال ادم ها

و بدون دریافت حق و حقوق واقعیشون که حق هر انسان ازاده ای هست ازدواج نکنن

نسلشونم جمع میشه

خودت باش، دنیا اصالت ستایش میکنه🫧

خب تو که خوندی میدونی این ژن نیست ژنی به اسم ژن توانایی در رانندگی نداریم پس چرا اسم ژنتیک میاری وسط

خودتم میدونی توانایی های حرکتی بسته به ساختار ماهیچه ها سرعت بروز عکس العمل و حتی میزان حل مسئله میتونه در فردی به فرد دیگه متفاوت باشه که همشون در فردی به فرد دیگه فرق داذه

حل مسئله مستقیما به ای کیو بستگی داره که این هم ژنتیکیه

پس در تفاوت رانندگی در افراد ژنتیک هم بی تاثیر نیست

خودتم میدونی توانایی های حرکتی بسته به ساختار ماهیچه ها سرعت بروز عکس العمل و حتی میزان حل مسئله میت ...

خب همین دیگه از فردی به فرد دیگه آیا گفته از زن به مرد؟

خودتم میدونی توانایی های حرکتی بسته به ساختار ماهیچه ها سرعت بروز عکس العمل و حتی میزان حل مسئله میت ...

فکر کنم موضوع بحث منو گم کردی اینجا کاملا حق با توعه من درباره زن و مرد میگم میگم جنسیتی نیست

خب همین دیگه از فردی به فرد دیگه آیا گفته از زن به مرد؟

من اطلاعی ندارم، ولی در مورد فرد به فرد که خودمم به همین اشاره کردم اره قطعا

ضمنا ساختار مغزی و حل مسئله در اقایون و خانم هاذمتفاوته

کسب مهارت هم همینطور ، اینا مربوط به ساختار لوب های مغز و مخچه و ارتباط های بین شکنجی اش هست ، کسی هم نمیتونه منکر این قضیه بشه

فکر کنم موضوع بحث منو گم کردی اینجا کاملا حق با توعه من درباره زن و مرد میگم میگم جنسیتی نیست

موضوع بحث یه چیزی بود

من در مورد موضوعی که میخواستی مچ گیری کنی توضیح دادم ربطی به سوال تاپیک نداش

موضوع بحث یه چیزی بود من در مورد موضوعی که میخواستی مچ گیری کنی توضیح دادم ربطی به سوال تاپیک نداش

من مچ گیری نمیکنم بیشتر دوست دارم مردم آگاه تر کنم

متاسفم اگه همچین برداشتی داشتی🙏