2777
2789
عنوان

حقوق زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چند اقایون استعداد رانندگیشون بیشتره و من قبول دارم اما خانوما هم تو هزار تا چیز دیگه بهترن که اق ...

کی گفته رانندگی فقط شجاعت و اعتماد به نفس میخواد اینقد اینو گفتن که مردا استعدادشون تو رانندگی بهتره که خود خانوما باورشون شده

اولین راننده در تاریخ زن بوده

چون ذهنهاشون اینطوری تربیت شده. خیلی از زنها هشیار یا ناهشیار پذیرفتن که جنس دوم هستن

اصلا فکرمیکنن صرفا برای این خلق شدن که بقیه رو به هدفشون برسونن

خودت پس چی زنننن

صد در صد

مشخصه اطلاعات صفره بهایی که اسلام به زنان داده هیچ جایی داده نشده. اینکه یه سریال به اسم اسلام دارن حق زن رو پایمال میکنن ربطی به اسلام نداره

وخدایی که در این نزدیکیست

هر چند اقایون استعداد رانندگیشون بیشتره و من قبول دارم اما خانوما هم تو هزار تا چیز دیگه بهترن که اق ...

آقایون استعداد رانندگی بیشتری ندارن اونها ساعات زیادی رو رانندگی میکنن و طبعا با انجام زیاد یه عمل مهارت بیشتر میشه ولی اکثر خانمهای راننده میبینی هفته ای یه ساعتم رانندگی نکرده پس طبعا تسلط کمتری داره. شما زمانی میتونی این حرف رو بزنی که دو نفر رو با ساعات رانندگی یکسان مقایسه کنی اگز همچین پژوهشی انجام شده مقاله رو بزار ما هم استفاده کنیم

همه سختیها رو به زنان داد ،پریود،زایمان،ضعیف بودن،شیر دادن و ...

دقیقا هم از لحاظ زیستی وجسمی به زن ظلم کرده هم از نظر حقوق وانسانیت چیزایی که تو قرآن گفته همه به ضرر زنه وقانون هم طبق اونا نوشته شده

مشخصه اطلاعات صفره بهایی که اسلام به زنان داده هیچ جایی داده نشده. اینکه یه سریال به اسم اسلام دارن ...

بهایی که اسلام به زن داده بله ولی الان خانوما خیلی حقشون داره پایمال میشه چنین چیزی اسلامی نیس

تورودی درباره اسلام اینجا حرف نزن برو یجا دیگه

عزمزمه برا آدم هایی مثل شما باید سکوت کرد. چون لطف خدا در حق شما ها این بود که کور و کر بشن در مورد بعضی ها چیزها.موفق باشین.

وخدایی که در این نزدیکیست