2777
عنوان

جوش گونه و لپ

152 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من دو سه ساله که روی لپام خیلی جوش میزنه اکثرا چرکی و قرمزن یدوره رفتم دکتر پوست یماه خوب شدم بعد که داروهاشو قطع کردم دوباره برگشت

همه راهارم رفتم چه طبیعی چه قرص و کرو ولی خوب نمیشه

الان قسمت چونه و پیشونیم جوش نداره و تمیزه ولی گونه و شقیقه هام جوش میزنن الانم بیشتر جای جوش مونده ولی هرازگاهیم جوش میزنه

راهکاری دارید شما که جوش لپتون رفته باشع؟

در ضمن دو سه روزه دارم اب گشنیز و اب پیاز میزنم به پوستم خیلی پوستم نرم شده ولی هنوز روی لپام جای جوش قرمز هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوینده ضد جوش کوزارکسسرم ضد جوش اوردینری یه مدت برون ریزی میاره بعد صاف صاف میشینیاسینامید آنوا

شوینده سبوما اردن میزدم یمدت قبلشم ویتالیر میزدم اما تاثیری نداشتن بدتر صورتم ملتهب میشد الان یمدته شوینده رو قطع کردم ضد جوشم سینره زدم یه هفته اول خوب بود بعد هیچ به هیچی

الکل به دستم زیاد میزنم زیادم در طول روز کف میکنم دستمو

الکل برای پوست اصلا خوب نیست این یک

دوم اینکه الکل تمیزه تمیز نمیکنه که، ختما باید با صابون جامد بشوری دستتو

پیام های پیوی اگر چرت باشن پاسخگو نیستم لطفا تلاش نکنین♥️🐓

الکل برای پوست اصلا خوب نیست این یکدوم اینکه الکل تمیزه تمیز نمیکنه که، ختما باید با صابون جامد بشور ...

با مایع دست شویی زیاد میشورم اتفاقا خودمم رو بالش و اینا حساسم که تمیز باشن ولی نمیدونم صورتم انگار مقاوم شده هر کاری میکنم خوب نمیشه

البته ماه پیش راکوتان و اسپرونولاکتون و ازیترومایسین خوردم بیست روز اول خوب شد قشنگ صاف صاف بعد دیگه تاثیر نزاشت بدتر شد